طرز تهیه کانول شکلاتی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای کانول شکلاتی

یک چهارم فنجان تخم مرغ بدون چربی
یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
سه قاشق غذاخوری پنیر ریکوتای بدون چربی
دو قاشق چای خوری چیپس شکلات در اندازه کوچک
چند حبه شیرین کننده بدون کالری
یک عدد نان باگت کوچک (تقریبا معادل 80 کالری)
دو قاشق چای خوری کره آب شده
نصف قاشق چای خوری پودر قند
شربت پنکیک بدون شکر، درصورت تمایل

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



طرز تهیه کانول شکلاتی
تخم مرغ، دارچین و نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل را در یک کاسه کوچک، با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

باقی مانده عصاره وانیل را همراه با پنیر ریکوتا، چیپس شکلات و شیرین کننده، در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.

نان باگت را از طول، برش بزنید و لای آن را کمی باز کنید، اما مراقب باشید که دو طرف نان، از هم جدا نشود. مخلوط پنیر و چیپس شکلات را با کمک چنگال، روی نان بمالید و سپس، آن را با دقت، به چهار تکه مساوی، تقسیم کنید. باگت های پنیری شما، به همین راحتی، آماده شد.

کمی روغن، کف تابه، افشانه و آن را با حرارت متوسط، گرم کنید.

کره را داخل تابه بریزید و تا وقتی که کره آب می شود، هر چهار طرف ناگت ها را به تخم مرغ، آغشته کنید.

باگت ها را مدت سه تا چهار دقیقه در تابه حرارت دهید تا هر چهار طرف آن، طلایی شود.

پس از سرخ شدن کامل باگت ها، آن ها را در بشقاب بچینید و با پودر قند و شربت پنکیک (در صورت تمایل) تزئین کنید.

نکته

برای این رول خوشمزه به جای نان باگت می توانید از نان ورقه ای پیراشکی هم استفاده کنید.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا