- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه کاپ کیک هلو
روش تهیه خامه برای تزئین
در یک کاسه تمام مواد را مخلوط کرده، روی کاپ کیک ریخته و در کنار آن تکهای هلو اضافه کنید.
مواد لازم
روغن گیاهی
۱/۳ پیمانه
شکر
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ بزرگ
۱ عدد
آرد
۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین
۱/۴ قاشق چای خوری
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
شیر
۱/۴ پیمانه
مربای هلو
۱/۲ پیمانه
آرد
۱ قاشق غذاخوری
هلوی پوست کنده شده و خرد شده
۲ عدد متوسط
مواد لازم برای خامه تزئین روی کاپ کیک هلو
کره نرم شده
۱ پیمانه
وانیل
۱ قاشق چای خوری
شکر پودر شده
۳ پیمانه
مربای هلو
۵ قاشق غذاخوری
هلوی قطعه قطعه شده
به مقار لازم
دستور پختروغن گیاهی
۱/۳ پیمانه
شکر
۱/۲ پیمانه
تخم مرغ بزرگ
۱ عدد
آرد
۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین
۱/۴ قاشق چای خوری
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
شیر
۱/۴ پیمانه
مربای هلو
۱/۲ پیمانه
آرد
۱ قاشق غذاخوری
هلوی پوست کنده شده و خرد شده
۲ عدد متوسط
مواد لازم برای خامه تزئین روی کاپ کیک هلو
کره نرم شده
۱ پیمانه
وانیل
۱ قاشق چای خوری
شکر پودر شده
۳ پیمانه
مربای هلو
۵ قاشق غذاخوری
هلوی قطعه قطعه شده
به مقار لازم
- فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به تدریج گرم شود.
- ۱۶ عدد کپسول کاغذی کاپ کیک را درون قالب بچینید.
- در کاسه همزن، روغن گیاهی و شکر را با هم مخلوط کنید.
- سپس تخم مرغ را به خوبی هم زده و به آن اضافه کنید.
![276878_670.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/4/23/276878_670.jpg)
- در یک کاسه دیگر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. (مخلوط آردی که آماده کردید، باید طی چندین مرحله به کاسه مخلوط روغن و شکر اضافه شود.)
![276879_979.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/4/23/276879_979.jpg)
- یک سوم آرد را به مخلوط اضافه کرده و بعد نصف شیر را به آن بیافزائید.
- یک سوم دیگر از آرد، باقی مانده شیر و در نهایت آرد باقیمانده را اضافه کنید.
- تا زمانی که مواد کاملا ترکیب شوند و به خورد هم بروند مخلوط کردن آن را ادامه دهید.
- در این مرحله مربا را اضافه کنید.
- در یک کاسه کوچک، هلو خرد شده و یک قاشق غذاخوری آردی که مواد لازم به آن اشاره شد را ترکیب کرده و به خمیر اضافه کنید.
- پس از مخلوط شدن تمام مواد، دو سوم کپسول کاغذی کاپ کیک را با خمیر آماده شده پر کنید.
- قالب را درون فر قرار داده و اجازه دهید مخلوط خمیری طی ۱۷ الی ۲۰ دقیقه به خوبی بپزد.
- پس از گذشت این مدت زمان با خلال دندان آن را تست کنید؛ اگر مواد به خلال نچسبیدند یعنی کاپ کیک هلوی شما آماده است.
- پس از اتمام مرحله پخت اجازه دهید کاپ کیک به طور کاملا خنک شوند.
روش تهیه خامه برای تزئین
در یک کاسه تمام مواد را مخلوط کرده، روی کاپ کیک ریخته و در کنار آن تکهای هلو اضافه کنید.
![276877_944.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/4/23/276877_944.jpg)
![276881_373.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/4/23/276881_373.jpg)