طرز تهیه کرپ کیک هزارلا

Samira.Aroom

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/10/06
ارسالی ها
1,476
امتیاز واکنش
16,498
امتیاز
740
محل سکونت
طهران
مواد مورد نیاز

کرپ کیک هزارلا

6 قاشق غذاخوری ( 100 گرم ) کره
3 پیمانه ( 675 میلی لیتر ) شیر
6 عدد تخم مرغ
1 و ½ پیمانه ( 210 گرم ) آرد
⅔ پیمانه ( 80 گرم ) پودر کاکائو
7 قاشق غذاخوری ( 105 گرم ) شکر
4 پیمانه ( 1 لیتر ) خامه فرم گرفته

برای سطح کیک :
1 پیمانه ( 225 میلی لیتر ) خامه سنگین
4 قاشق غذاخوری ( 200 گرم ) شکر
170 گرم شکلات
1 قاشق غذاخوری ( 15 گرم ) کره
¼ پیمانه ( 40 گرم ) پودر شکر در صورت تمایل
.
♨️طرز تهیه♨️
.
برای درست کردن کرپ ابتدا کره ی در حال ذوب را حرارت میدهیم و اجازه میدهیم رنگ آن به قهوه ای نزدیک شود.سپس آن را درون ظرفی ریخته و کنار میگذاریم.
در همان قابلمه ، شیر را گرم میکنیم و سپس از روی حرارت بر میداریم
در یک کاسه، آرد ، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط میکنیم.
حالا تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با هم زن ، هم میزنیم.زمانی که کاملا مخلوط شدند ، کره و شیر گرم را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم مخلوط خنک شود.
یک تابه ی نچسب را روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
¼ پیمانه از مایه کرپ را داخل تابه ریخته و آن را روی سطح آن کاملا پخش میکنیم.
آن را تا زمانی که یک طرف کرپ شروع به قهوه ای شدن کرد ، می پزیم و این کار را برای بقیه ی کرپ ها هم انجام میدهیم.اجازه میدهیم تا کرپ ها خنک شود.
کرپ ها را روی هم دیگر قرار میدهیم و بین هر کدام از آن ها را با خامه فرم گرفته پر میکنیم.
در آخر ناهمواری های اطراف آن را با کمک یک بشقاب میگیریم.
برای سطح کیک ، خامه سنگین ( هوی کریم ) را با همراه شکر داخل یک قابلمه ریخته و آن را به جوش می آوریم و داخل کاسه ی حاوی شکلات و کره میریزیم.اجازه میدهیم خنک شود و سپس سطح کیک را با آن می پوشاینم.
در صورت تمایل مقداری پودر شکر بر روی سطح کیک میریزیم و سرو میکنیم.
نوش جان
 

برخی موضوعات مشابه

بالا