دسر و مربا طرز تهیه کلافوتی (دسر بسیار خوشمزه و راحت)

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 606
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
برای 4 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
آرد
1لیوان
شکر
نصف لیوان
کره
125گرم
تخم مرغ
2.png
3عدد
وانیل
1هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر
1چهارم قاشق چایخوری
پودر قند (برای تزیین)
به میزان لازم
میوه (کمپوت)
به میزان لازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
96
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
19837

کلافوتی یه دسر بسیار راحت و خوشمزه فرانسوی هست این دسر در واقع یه نوع کیک میوه هست که سریع آماده میشه و خیلی خیلی هم خوشمزست ندا جان این دستور رو برای ما ارسال کردن و من به صورت کمی کلی تر براتون ویرایش کردم!^_^
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
طرز تهیه:​
[/BCOLOR]


اول توی یه ظرف مناسب کره و شکر رو مخلوط میکنیم و با همزن اونقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه!
تخم مرغ ها رو جداگونه کمی مخلوط میکنیم بعد وانیل رو بهش اضافه میکنیم و با مخلوط کن یه کم میزنیم و بعد اضافش میکنیم به کره و شکر.
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و 3بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافش میکنیم و خوب هم میزنیم.
قالب مورد نظر را با مقدار کمی کره چرب میکنیم و یه 2قاشقی شکر(به جز میزان مواد اولیه)روش میپاشیم.
میوه کمپوت شده رو به شکل دلخواه میچینیم داخل قالب و بعد یه 3تا4قاشق آب کمپوت میریزیم روش و بعد خمیر رو به آرویمی میریزیم روی میوه ها طوری که تکون نخورن!
19841

19840

19838

حالا قالب رو نیم ساعت میذاریم داخل فری که از یه ربع قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم شده!
وقتی آماده شد روش کمی پودر قند میپاشیم و برای سرو آمادش میکنیم.
19836

19839

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
نکات:​
[/BCOLOR]


1)این دسر رو میشه با همه نوع میوه ای تهیه کرد که معروفترینش سیب و گیلاس هست!
2)من خودم داخل خمیر 2قاشق گلاب میریزم(البته برای سیب،به و گلابی که به نظرم خوشمزه ترین کلافوتی همین گلابیه!)
3)این دسر رو به صورت ترکیب جند میوه هم میشه تهیه کرد مثلا سیب و موزیا توت فرنگی و گیلاس و ...
4)اگر دوست دارید داخل خمیر مقداری زعفران،هل یا دارچین هم بزنید(به خصوص دارچین برای کلافوتی سیب عالیه!)
5)من معمولا یک سوم لیوان شکلات سفید اب شده هم داخل روی کیک میریزم(بعد از پخت)و میزارم خنک بشه خیلی خوشمزه تره البته شیرینیش کمی زیاد میشه ولی قبلش به جای کمپوت از میوه پخته استفاده میکنم که شیرین نباشه!
6)بعضی میوه های خیلی لطیف نیاز به پختن ندارن مثلا تمشک یا توت فرنگی البته میشه سیب و ...رو هم به شکل خام مورد استفاده قرار بدید هیچ اشکالی نداره!
نوش جان
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا