طرز تهیه گبولی گوشت

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 680
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه گبولی گوشت



امروز یک غذا از هرمزگان داشتیم. گبولی گوشت که واقعا خوشمزه بود.

این غذا ادویه های زیادی دارد، به همین خاطر حسابی خوش عطر است. این غذا با مرغ هم پخته می شود.



طرز تهیه گبولی گوشت :

اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه زردچوبه چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد. اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می گذاریم، دم می کنیم.



گوشت پخته را تفت می دهیم. سیب زمینی خلالی را سرخ می کنیم. پیاز خلالی را سرخ می کنیم و پودر لیمو عمانی روی آن می ریزیم. نخود را که از قبل پختیم، هم کمی تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه می زنیم. کشمش را هم که از قبل شستیم و آب آن رفته، تفت می دهیم. (من کشمش نریختم این سلیقه ای است ) وقتی برنج را کشیدیم مواد را روی آن می ریزیم، در صورت تمایل کمی هم پودر هل و میخک روی برنج می ریزیم.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    طرز پخت گبولی گوشت یک غذای سنتی از هرمزگان

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    پیاز بزرگ :۱ عدد

    نخود : ۱۵۰ گرم

    گوشت گوساله (برش خرده ی ترکیبی، خام ) :۱۰۰۰ گرم

    سیب زمینی ( آب پز، پوست کنده، بدون نمک) :۱ متوسط

    کشمش ( بدون دانه ) :۱/۲ پیمانه سر پر

    برنج( خام ) :۳ پیمانه

    رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذا خوری

    gabuli1.jpg


    طرز تهیه گبولی گوشت :
    نخود را از قبل خیس کرده و آن را می پزی و گوشت را با یک عدد پیاز می پزیم.پیاز را تفت داده و زرد چوبه ،نمک وفلفل را اضافه می کنیم. یک قاشق رب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.نخود های پخته را اضافه کرده و بر روی حرارت کم ۱۰ دقیقه می گزاریم دم بکشد.

    تکه های گوشت را با ادویه و زرد چوبه زده و در یک ماهی تابه جدا در روغن سرخ می کنیم.گوشت ها را از روغن خارج می کنیم و در همین ماهی تابه سیب زمینی آب پز شده را سرخ می کنیم.

    برنج را در آب گوشت به صورت کته دم می کنیم (در صورت نیاز به آن روغن اضافه می کنیم)

    برنج را در دیس می کشیم روی آن را با نخود سیب زمینی و گوشت سرخ شده می پوشانیم(به دلخواه می توان به نخود کشمش هم اضافه کرد)

    ترفندسرآشپز:
    در دستور اصلی این غذا سیب زمینی را آب پز کرده خلال می‌کنند و سپس سرخ می‌کنند.

    کشمش هم در مواد کناری برنج استفاده می‌شده.

    گوبولی از هند وارد ایران شده.

    در تهیه این غذا از برنج هندی استفاده شده.

    اگر دوست داشتید مواد کناری برنج نرم‌تر شوند می‌توانید کمی آب مرغ به آن اضافه کرده و درش را بگذارید تا بجوشد و نرم‌تر شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    150
    بالا