مواد لازم
گنوچی سیب زمینی1 پیمانه
سس مارینارا3 پیمانه
پنیر ریکوتا1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده
طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود.
منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به 4 سینی 220 گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل 20 سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ 3 تا 5 دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید.
گنوچی سیب زمینی1 پیمانه
![source.gif](http://namnak.com/source.gif)
سس مارینارا3 پیمانه
پنیر ریکوتا1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده
![-سیب-زمینی-با-ریکوتا-و-مارینارا.jpg](http://files.namnak.com/users/mn/aup/9507/216_pics/گنوچی-سیب-زمینی-با-ریکوتا-و-مارینارا.jpg)
طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود.
منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به 4 سینی 220 گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل 20 سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ 3 تا 5 دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید.