طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 558
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم

گنوچی سیب زمینی1 پیمانه
source.gif

سس مارینارا3 پیمانه
پنیر ریکوتا1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده

-سیب-زمینی-با-ریکوتا-و-مارینارا.jpg


طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود.
منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به 4 سینی 220 گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل 20 سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ 3 تا 5 دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
150
بالا