- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
کیک فرنی و حلوا دسری شیک برای افطار
دستور تهیه دسر کیک فرنی و حلوا
کیک فرنی و حلوا دسری شیک و مقوی برای ماه رمضان است. این دسر مخلوطی از فرنی و حلوای ساده است که با ایده ای جالب دیزاین شده.
مواد لازم برای تهیه کیک فرنی و حلوا :
کمى. حلواى ساده
شیر 2 لیوان و نیم
نشاسته 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
هل ساییده شده 1/4 قاشق
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین برای تزیین
روش تهیه کیک فرنی و حلوا :
نشاسته را در نصف لیوان شیر سرد حل می کنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رادر ظرفی می ریزیم و میگذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.
شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه می کنیم و هم میزنیم تایک دست باشه.
هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه می کنیم و حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن.
وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه می کنیم و یک دور هم می زنیم و زیرش رو خاموش می کنیم.
تا اینجا فرنی ما آماده است میگذاریم تا خنک بشه.
در یک قالب قاشق قاشق حلوا کناره هاى ظرف و وسط ظرف می گذاریم مثل تصویر.
بعد فرنى خنک رو روى حلواها می ریزیم با لیسک پهن میکنیم تا همه جاى ظرف رو بگیره .
بعد در یخچال می گذاریم و بعد از دو ساعت در ظرف سرو بر می گردانیم.
نوش جان
منبع: کانال پخت و پز آسان / مجله تصویر زندگی
![tasvirezendegi-ir-58.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2016/07/tasvirezendegi-ir-58.jpg)
دستور تهیه دسر کیک فرنی و حلوا
کیک فرنی و حلوا دسری شیک و مقوی برای ماه رمضان است. این دسر مخلوطی از فرنی و حلوای ساده است که با ایده ای جالب دیزاین شده.
مواد لازم برای تهیه کیک فرنی و حلوا :
کمى. حلواى ساده
شیر 2 لیوان و نیم
نشاسته 6 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
هل ساییده شده 1/4 قاشق
گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین برای تزیین
روش تهیه کیک فرنی و حلوا :
نشاسته را در نصف لیوان شیر سرد حل می کنیم. دو لیوان شیر باقی مونده رادر ظرفی می ریزیم و میگذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.
شکر رو هم اضافه میکنیم تا حل شه. بعد مخلوط شیر و نشاسته رو به آرومی به شیر در حال جوش اضافه می کنیم و هم میزنیم تایک دست باشه.
هل یا وانیل رو در این مرحله اضافه می کنیم و حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا فرنی کاملا بگیره و نشاسته ها خودشون رو باز کنن.
وقتی که به غلظت مناسب رسید گلاب رو اضافه می کنیم و یک دور هم می زنیم و زیرش رو خاموش می کنیم.
تا اینجا فرنی ما آماده است میگذاریم تا خنک بشه.
در یک قالب قاشق قاشق حلوا کناره هاى ظرف و وسط ظرف می گذاریم مثل تصویر.
بعد فرنى خنک رو روى حلواها می ریزیم با لیسک پهن میکنیم تا همه جاى ظرف رو بگیره .
بعد در یخچال می گذاریم و بعد از دو ساعت در ظرف سرو بر می گردانیم.
نوش جان
منبع: کانال پخت و پز آسان / مجله تصویر زندگی