کیک کرپ خوشمزه و متفاوت

  • شروع کننده موضوع ~*~havva~*~
  • بازدیدها 205
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/06
ارسالی ها
2,276
امتیاز واکنش
23,187
امتیاز
916
2016491554282.JPG




مواد لازم برای خمیر کیک


کره


6 ق غ


شیر


3 فنجان


تخم مرغ


6 عدد بزرگ


آرد


1 و یک سوم فنجان


شکر


7 ق غ


نمک


یک هشتم ق چ


مواد لازم برای کرم کیک


شیر


2 فنجان


عصاره وانیل


1 ق چ


زرده تخم مرغ


6 عدد بزرگ


شکر


نصف فنجان


نشاسته ذرت الک شده


یک سوم فنجان


کره هم دما با اتاق


3 و نیم ق غ


خامه


2 فنجان


شکر


1 ق غ




طرز تهیه :



برای تهیه کرپ : کره را روی حرارت بگذارید تا حل شده بجشد و دوغی که ته ظرف جمع میشود قهوه شود و کناری بگذارید .


در ظرفی دیگر شیر را به جوش بیاورید و شعله را خاموش کرده و 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد .


تخم مرغ ، آرد ، شکر و نمک را مخلو ط کرده با سر پدالی همزن هم بزنید یکدست که شد کم کم حین هم زدن شیر داغ و کره قهوه ای را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود و به ظرفی در بسته به دون نفوذ هوا منتقل کرده حداقل 2 ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید استراحت کند .


برای تهیه کرم :


شیر را روی حرارت به جوش بیاورید و 10 دقیقه کناری بگذارید سپس یک حمام یخ درست کنید به این صورت که یک کاسه بزرگ را از یخ پر کرده یک کاسه کوچکتر رویش بگذارید به اندازه ای که گنجایش برای کرم را داشته باشد .


در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ ، شکر و نشایته را هم بزنید یکدست شود و حین هم زدن شیر داغ را کم کم اضافه کنید و سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید به جوش که آمد 1 – 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید .


2016491554292.JPG



کرم را به کاسه ای که روی یخ گذاشته بودید منتقل کرده ( اگر گلوله داشت حتما از الک ریز رد کنید ) و بگذارید سرد شود تا به دمای 70 درجه سانتیگراد برسد سپس کره را اضافه کرده مخلوط کنید و وقتی کرم سرد شد رویش را پوشانده به یخچال منتقل کنید .


خمیر کرپ را بعد از استراحت به دمای اتاق برسانید و تابه ای نچسب را که برای کرپ انتخاب کرده اید روی حرارت گذاشته و سطحش را کمی چرب کنید و حردود 3 ق غ از خمیر را در تابه بریزید ( برای یک تابه 22 سانتی ) و تابه را دورانی بچرخانید تا خمیر تمام سطح را پر کنید .


صبر کنید تا کف کرپ کمی طلایی شود یپی با کمک کاردک و انگشتتان کرپ را برگردانده و طرف دیگرش را هم 5 ثانیه بزید و سپس روی سطحی که با کاغذ روغنی پوشانیده اید منتقل کرده و به ادامه ی پخت خمیر برسید . با این خمیر حداقل باید 20 کرپ بتوانید تهیه کنید .


2 فنجان خامه را با 1 ق غ شکر هم بزنید تا فرم بگیرد و در 3 مرحله به کرم اضافه کرده به صورت دورانی مخلوط کنید .


لایه های کرپ را یکی یکی روی هم چیده و روی هم کدام یک لایه نازک از کرمی که آماده کرده اید بکشید . بهترین کرپی که درست کرده اید را برای روی کار نگه دارید .


کیک را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید خنک شود و قبل از سرو نیم ساعت در محیط بگذارید تا به دمای محیط برسد .

در صورت تمایل میتوانید قبل از سرو 2 ق غ شکر روی کیک پاشیده با مشعل آشپزخانه رویش را کاراملی کنید .
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    کیک کرپ شکلاتی، یک دسر فوق العاده خوش طعم است که از چندلایه کرپ، خامه و سس مخصوص تهیه می شود .

    مواد لازم:

    • کره ۶ قاشق غذا خوری
    • شیر ۳ پیمانه
    • تخم مرغ ۶ عدد
    • آرد ۱.۵ پیمانه
    • پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه
    • شکر ۷ قاشق غذا خوری
    • خامه قنادی ۴ پیمانه
    مواد لازم گاناش:

    • خامه‏ پر چرب۱ پیمانه
    • شکر ۴ قاشق غذا خوری
    • شکلات ۱۷۰ گرم
    • کره ۱ قاشق غذا خوری
    1660241_832.jpg

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه کرپ، در یک تابه روی حرارت ملایم ابتدا کره را ذوب کنید. سپس آن را در یک پیاله بریزید.در همان تابه، شیر را گرم کنید و کنار بگذارید.
    2. در یک کاسه بزرگ، آرد، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را افزوده و هم بزنید. به تدریج کره و شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
    3. در یک تابه نچسب و نازک، یک چهارم پیمانه از مخلوط را بریزید. تابه را بچرخانید که مایع در همه سطح آن پخش شود. پس از دو دقیقه، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد. این کار را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید.
    4. پس از خنک شدن کرپ ها، یک لایه کرپ گذاشته و روی آن یک لایه خامه قنادی بمالید و همین کار را لایه به لایه تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
    5. پس از ساخته شدن یک کیک طبقاتی، برای اینکه منظم و یکدست شود، یک بشقاب گرد روی آنها گذاشته و به قطر آن کیک را برش دهید.
    6. برای تهیه گاناش : خامه پرچرب و شکر را روی حرارت هم بزنید تا بجوشند. سپس آن را روی شکلات و کره بریزید و هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب شوند. گاناش شکلاتی را روی کیک کرپ ریخته و با استفاده از کاردک به همه سطح آن بمالید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    5
    بازدیدها
    96
    بالا