- عضویت
- 2016/04/06
- ارسالی ها
- 2,276
- امتیاز واکنش
- 23,187
- امتیاز
- 916
مواد لازم برای خمیر کیک
کره
6 ق غ
شیر
3 فنجان
تخم مرغ
6 عدد بزرگ
آرد
1 و یک سوم فنجان
شکر
7 ق غ
نمک
یک هشتم ق چ
مواد لازم برای کرم کیک
شیر
2 فنجان
عصاره وانیل
1 ق چ
زرده تخم مرغ
6 عدد بزرگ
شکر
نصف فنجان
نشاسته ذرت الک شده
یک سوم فنجان
کره هم دما با اتاق
3 و نیم ق غ
خامه
2 فنجان
شکر
1 ق غ
طرز تهیه :
برای تهیه کرپ : کره را روی حرارت بگذارید تا حل شده بجشد و دوغی که ته ظرف جمع میشود قهوه شود و کناری بگذارید .
در ظرفی دیگر شیر را به جوش بیاورید و شعله را خاموش کرده و 10 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد .
تخم مرغ ، آرد ، شکر و نمک را مخلو ط کرده با سر پدالی همزن هم بزنید یکدست که شد کم کم حین هم زدن شیر داغ و کره قهوه ای را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود و به ظرفی در بسته به دون نفوذ هوا منتقل کرده حداقل 2 ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید استراحت کند .
برای تهیه کرم :
شیر را روی حرارت به جوش بیاورید و 10 دقیقه کناری بگذارید سپس یک حمام یخ درست کنید به این صورت که یک کاسه بزرگ را از یخ پر کرده یک کاسه کوچکتر رویش بگذارید به اندازه ای که گنجایش برای کرم را داشته باشد .
در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ ، شکر و نشایته را هم بزنید یکدست شود و حین هم زدن شیر داغ را کم کم اضافه کنید و سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید به جوش که آمد 1 – 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید .
کرم را به کاسه ای که روی یخ گذاشته بودید منتقل کرده ( اگر گلوله داشت حتما از الک ریز رد کنید ) و بگذارید سرد شود تا به دمای 70 درجه سانتیگراد برسد سپس کره را اضافه کرده مخلوط کنید و وقتی کرم سرد شد رویش را پوشانده به یخچال منتقل کنید .
خمیر کرپ را بعد از استراحت به دمای اتاق برسانید و تابه ای نچسب را که برای کرپ انتخاب کرده اید روی حرارت گذاشته و سطحش را کمی چرب کنید و حردود 3 ق غ از خمیر را در تابه بریزید ( برای یک تابه 22 سانتی ) و تابه را دورانی بچرخانید تا خمیر تمام سطح را پر کنید .
صبر کنید تا کف کرپ کمی طلایی شود یپی با کمک کاردک و انگشتتان کرپ را برگردانده و طرف دیگرش را هم 5 ثانیه بزید و سپس روی سطحی که با کاغذ روغنی پوشانیده اید منتقل کرده و به ادامه ی پخت خمیر برسید . با این خمیر حداقل باید 20 کرپ بتوانید تهیه کنید .
2 فنجان خامه را با 1 ق غ شکر هم بزنید تا فرم بگیرد و در 3 مرحله به کرم اضافه کرده به صورت دورانی مخلوط کنید .
لایه های کرپ را یکی یکی روی هم چیده و روی هم کدام یک لایه نازک از کرمی که آماده کرده اید بکشید . بهترین کرپی که درست کرده اید را برای روی کار نگه دارید .
کیک را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید خنک شود و قبل از سرو نیم ساعت در محیط بگذارید تا به دمای محیط برسد .
در صورت تمایل میتوانید قبل از سرو 2 ق غ شکر روی کیک پاشیده با مشعل آشپزخانه رویش را کاراملی کنید .