- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
ترشی ازگیل درسته
تمر هندی :50 گرم
سرکه :750 سی سی
ازگیل رسیده :1 کیلو گرم
تمبر هندی:50 گرم
شکر:1 قاشق غذاخوری
نمک :به اندازه کافی
پودر فلفل قرمز:نصف قاشق چایخوری
ترشی خوشعطر ازگیل را به دو صورت میتوان تهیه کرد؛ روش اول، استفاده از میوه ازگیل و تهیه ترشی آن به صورت درسته است که برای سفره آرایی و تزیین سفره مناسبتر است.روش دوم، استفاده از میوه ازگیل به صورت رنده شده است که ظاهری شبیه ترشی لیته دارد. بر حسب سلیقه و ذائقه خود، میتوانید از هر دو روش برای تهیه این ترشی کمک بگیرید. در این مطلب طرز تهیه ترشی ازگیل درسته آورده شده است.
دستور تهیه
برای تهیه ترشی ازگیل، بهتر است از ازگیلهای تازه و باکیفیت و یک اندازه استفاده کنید تا یک ترشی مجلسی و زیبا داشته باشید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از ادویه مخصوص ترشی در این ترشی استفاده کنید. همچنین برای تهیه این ترشی به صورت ریز یا لیته، میتوانید با همین روش با این تفاوت که ازگیلها را رنده کردهاید، ترشی را تهیه کنید.
تمر هندی :50 گرم
سرکه :750 سی سی
ازگیل رسیده :1 کیلو گرم
تمبر هندی:50 گرم
شکر:1 قاشق غذاخوری
نمک :به اندازه کافی
پودر فلفل قرمز:نصف قاشق چایخوری
ترشی خوشعطر ازگیل را به دو صورت میتوان تهیه کرد؛ روش اول، استفاده از میوه ازگیل و تهیه ترشی آن به صورت درسته است که برای سفره آرایی و تزیین سفره مناسبتر است.روش دوم، استفاده از میوه ازگیل به صورت رنده شده است که ظاهری شبیه ترشی لیته دارد. بر حسب سلیقه و ذائقه خود، میتوانید از هر دو روش برای تهیه این ترشی کمک بگیرید. در این مطلب طرز تهیه ترشی ازگیل درسته آورده شده است.
دستور تهیه
برای تهیه ترشی ازگیل، بهتر است از ازگیلهای تازه و باکیفیت و یک اندازه استفاده کنید تا یک ترشی مجلسی و زیبا داشته باشید.
- ابتدا ازگیلها را پاک کرده، به خوبی بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید.
- یک قابلمه مناسب انتخاب کنید، سرکه را به میزان گفته شده در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- هستههای تمر هندی را جدا کنید و آن را به دیگ سرکه اضافه کنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد، تا سرکه به جوش آید.(تمر هندی بهطور کامل در سرکه حل شود.)
- بعد از گذشت چند دقیقه، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید سرکه و تمر هندی کمی خنک شود.
- سپس مخلوط تمر هندی و سرکه را از صافی رد کنید و مجددا درون قابلمه بریزد.
- در این مرحله، ازگیلها را به قابلمه خود اضافه کنید.
- اجازه دهید به مدت چند دقیقه، قابلمه روی حرارت باشد تا محلول کمی غلیظ شود.
- در مرحله بعدی، شکر را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید شکر به خوبی در سرکه حل شود.
- بعد از گذشت چند دقیقه، ترشی به غلظت کافی میرسد؛ آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملا ترشی شما خنک شود.
- در انتها، مقداری نمک و پودر فلفل قرمز به ترشی خود اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید. (دقت داشته باشید که ازگیلها در حین هم زدن له نشوند.)
- در پایان، ترشی را در یک ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از ادویه مخصوص ترشی در این ترشی استفاده کنید. همچنین برای تهیه این ترشی به صورت ریز یا لیته، میتوانید با همین روش با این تفاوت که ازگیلها را رنده کردهاید، ترشی را تهیه کنید.
![طرز تهیه ترشی ازگیل طرز تهیه ترشی ازگیل](https://setare.com/files/fa/news/1398/5/14/285560_673.jpg)