تهیه لازانیای چیکن آلفردو در خانه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 98
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
در این مطلب، لازانیای چیکن آلفردو را انتخاب کرده ایم تا در خانه درست کرده و از طعم آن لـ*ـذت ببرید.

مواد لازم:
  • ۴ تا ۶ عدد سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۴ تا ۶ قاشق چایخوری نمک
  • ۴ تا ۶ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۴ تا ۶ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • ۳ حبه سیر رنده شده
  • نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده
  • ۲ پیمانه خامه پرچرب
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان
  • ۱ پیمانه جعفری خرد شده
  • ۱۰ تا ۱۲ عدد نودل لازانیا
  • ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • ۶ ورقه بیکن پخته و خرد شده

1149115_315.jpg


طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- سـ*ـینه های مرغ را از عرض دو نیم کنید تا نازک شوند. روی هر دو طرف هر کدام از نیمه ها یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید.

3- روغن را در یک تابه بزرگ داغ کنید. مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف همه تکه ها کاملا طلایی شود. بقیه مراحل پخت در فر انجام خواهد گرفت.

4-مرغ ها را کنار بگذارید، سیر و پیاز را درون روغن ریخته و تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

5- خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. سپس پارمسان و جعفری را اضافه کنید.

6- آن ها را به مدت ۱ دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید.

7- یک چهارم از مخلوط خامه ای را کف ظرف پیرکس بریزید.

8- نودل های لازانیا را کف آن بچینید تا همه سطح را پوشش دهند. نیمی از سس خامه را روی آن ها بریزید.

9- مرغ ها را روی سس چیده و نیمی از پنیر موزارلا، بیکن سرخ شده و جعفری خرد شده را روی آن ها بریزید.

10-مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کنید.

11- سپس لازانیا را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و سطح آن ها طلایی شود.

12- به مدت ۱۵ دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس برش داده و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا