- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
سرهاي مجلسي بهاري
امروزه به لطف وجود میوههای فصلی، انواع شیرینیها و دسرهای مختلفی را میتوان تهیه و میل کرد. تارت و مافین دو تا از بهترین انواع شیرینیها و دسرها هستند که در سراسر دنیا از طرفداران بسیار زیادی برخوردار هستند. مافین نوعی شیرینی است که از نظر ظاهری شباهت بسیار زیادی به کاپ کیک دارد. اما مافین و کاپ کیک در واقع با یکدیگر متفاوت هستند که تفاوت اصلی در این است که مافین، نوعی نان صبحانه به حساب میآید، اما کاپ کیک همانطور که از نامش میتوان فهمید، یکی از انواع کیک است.
مافین را معمولا به عنوان عصرانه یا صبحانه مصرف میکنند در حالی که کاپ کیکها گزینههای مناسبی برای دسر میباشند. یکی دیگر از تفاوتهای این دو خوراکی خوشمزه این است که مافینها بر خلاف کاپ کیکها رویه ندارند و در عوض ض داخل آنها تکههای میوه یا مغزی جات قرار دارد.
همین موضوع شباهت، در بین تارت و پای نیز صدق میکند. مردم به خاطر شباهت میان تات و پای آنها را یکسان میدانند. اگر چه تارت و پای همریشه هستند، اما در بین آنها تفاوتهایی وجود دارد. یکی این تفاوت ها، در نوع قالب ان هاست، قالب پای عمیقتر است و تنوع بیشتری دارد، اما قالب تارت عمق کم و دیواره عمودی دارد. پای از دو لایه خمیر تهیه میشود، ولی تارت تنها یک لایه خمیر دارد که زیر مواد قرار میگیرد. مهمترین تفاوت تارت و پای در نوع خمیر آن هاست، خمیر پای فاقد مزه است و تنها برای ایجاد بافت خمیری در شیرینی به آن اضافه میشود، این در حالی است که خمیر تارت دارای طعم است و تعداد بیشتری طعم دهنده در آن به کار میرود. در ادامه قصد داریم چند دستورتهیه از بهترین تارت ها و مافینها برای شما ارائه کنیم.
مافین بلوبری
![2021911_510.jpg](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/2/2/2021911_510.jpg)
یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین میوههای تابستانی بلوبری است که با ظاهری کوچک دارای خواص بی نظیری است. بلوبری میتواند پوستهای خشک را نرم کند و عملکرد مغز را ببرد، ضمن این که در پیشگیری از سرطان نیز نقش موثری دارد. برخی تحقیقات حاکی از این هستند که بلوبری میتواند چربیهای شکمی را نیز کاهش دهد. در ادامه این مقاله قصد داریم طرز تهیه مافین بلوبری را آموزش دهیم.
مواد اولیه:
- آرد همه منظوره: ۲ فنجان
- بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- نمک: ۳.۴ قاشق چای خوری
- کره نرم شده: ۱.۲ فنجان
- شکر دانه ریز: ۱ فنجان
- تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
- کاغذ مافین: ۱۲ عدد
- عصاره وانیل: ۱ و ۱.۲ قاشق چای خوری
- شکر دانه درشت (برای تزیین): ۲ قاشق غذاخوری
- بلوبری تازه: ۲ و ۱.۴ فنجان
- شیر: ۱.۲ پیمانه
- عصاره بادام: ۱.۴ قاشق چای خوری
- اسپری نچسب مخصوص آشپزی
۱- نخست فر را روشن کنید و آن را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. (اگر درجه فرتان به فارنهایت است آن را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.)
۲- کاغذهای مافین که تهیه کرده اید را در قالب مافین بگذارید و داخل آنها را به اسپری نچسب مخصوص آشپزی آغشته کنید.
۳- آرد، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴- شکر (دانه ریز) و کره را با یکدیگر میکس کنید.
۵- حال تخم مرغها را به مخلوط شکر و کره بیفزایید و میکس کنید.
۶- عصاره وانیل و بادام را نیز با با یکدیگر مخلوط نمایید.
۷- حال به آن مخلوط آرد و شیر را بیفزایید.
۸- بلوبریها را بیفزایید و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
۹- با استفاده از یک قاشق اسکوپ، هر یک از کپسولها را با خمیر پر کنید.
۱۰- روی مواد را با شکر دانه درشت تزیین کنید.
۱۱- مافینها را داخل فر قرار دهید و آنها را ۳۰ دقیقه بپزید.
۱۲- حالا آنها را از فر خارج کنید و ده دقیقه برای خنک شدن به آنها فرصت دهید. سپس از قالب بیرون بیاورید.