و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. زرده تخممرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
2. باقی مواد را هم اضافه کنید. خمیر را به شکل گرد درآورده و درون پلاستیک بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
3. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطحی که با آرد آغشته شده پهن کنید و 20 دایره از آن درآورید.
4. بیسکویتها راروی کاغذ
ی قرار دهید و درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید و حدود 20 دقیقه آنها را بپزید، به حدی که طلایی شوند.
5. بیسکویتها را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن با پودر قند تزئین کنید.
طرز تهیه : ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم.
با قیماندۀ بیسکویتها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود.
سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم.
باقیماندۀ بیسکویتها را در مرحلۀ بعد روی خامه ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود.
روی بیسکویتها به ترتیب بستنی