طرز تهيه انواع شيريني خشك

  • شروع کننده موضوع niusha-noura
  • بازدیدها 286
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

niusha-noura

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/07/15
ارسالی ها
121
امتیاز واکنش
170
امتیاز
166
محل سکونت
اتاقم
شيريني خشك
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • niusha-noura

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/07/15
    ارسالی ها
    121
    امتیاز واکنش
    170
    امتیاز
    166
    محل سکونت
    اتاقم
    05893251247125102a.jpg

    مدت زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
    مدت زمان پخت: 20 دقیقه



    مواد لازم :




    • کره: 50 گرم

    • شکر: 50 گرم

    • زرده تخممرغ: یک عدد

    • آرد برنج: 200 گرم

    • پودر بادام:یک قاشق غذاخوری

    • شکلات سفید رنده شده: 50 گرم

    • پودرقند: برای تزئین




    روش تهیه :

    1.
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. زرده تخممرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
    2. باقی مواد را هم اضافه کنید. خمیر را به شکل گرد درآورده و درون پلاستیک بهمدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
    3. خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطحی که با آرد آغشته شده پهن کنید و 20 دایره از آن درآورید.
    4. بیسکویتها راروی کاغذ
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ی قرار دهید و درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید و حدود 20 دقیقه آنها را بپزید، به حدی که طلایی شوند.
    5. بیسکویتها را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن با پودر قند تزئین کنید.

     

    niusha-noura

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/07/15
    ارسالی ها
    121
    امتیاز واکنش
    170
    امتیاز
    166
    محل سکونت
    اتاقم
    072006223135102a.jpg

    مواد لازم :

    بیسکویت کرم دار
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    : 30 عدد

    بستنی توت فرنگی : 2 لیوان
    بستنی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    : 2 لیوان

    خامه شیرین شده : 2 لیوان


    طرز تهیه :
    ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم.
    با قیماندۀ بیسکویتها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود.
    سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم.
    باقیماندۀ بیسکویتها را در مرحلۀ بعد روی خامه ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود.
    روی بیسکویتها به ترتیب بستنی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و خامۀ باقیمانده را می ریزیم و به مدت حداقل 4 ساعت درون فریزر قرار می دهیم.

    در پایان با استفاده از آناناس و مربای توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.

     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا