طرز تهیه اسپاگتی با سس بلونز

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 214
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه اسپاگتی با سس بلونز
در این مطلب روش تهیه سس بلونز به همراه شیر را برایتان آموزش داده ایم که با انواع سبزیجات تازه درست می شود. برای آشنایی با دستور پخت این سس با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ تا ۲ عدد پیاز خرد شده
  • ۳ تا ۴ حبه سیر خرد شده
  • نصف یک ساقه تره فرنگی
  • ۲ عدد هویج خرد شده
  • ۱ ساقه کرفس خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی
  • نصف یک دسته کوچک جعفری
  • ۴ ساقه آویشن
  • ۲ ساقه رزماری
  • ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • ⅓ پیمانه + ۱٫۵ قاشق چایخوری شیر
  • اسپاگتی یک بسته ۵۰۰ گرمی

1261339_781.jpg


طرز تهیه:

1. روغن را درون تابه روی حرارت ملایم داغ کنید. گوشت را ریخته و یک دقیقه تفت دهید. سپس پیاز، سیر و تره فرنگی را بیفزایید.

2. پس از چند دقیقه سرخ کردن مواد، هویج، کرفس، گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را بیفزایید. یک چهارم پیمانه آب به مواد بیفزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کمی بجوشند.

3. آویشن، رزماری، حعفری و اورگانو را بیفزایید. نمک، فلفل سیاه و شکر را نیز افزوده و هم بزنید.

4. اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ دقیقه نیم جوش شوند.

5. سپس نیمی از شیر را افزوده و دوباره ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. این مرحله را با باقی مانده شیر تکرار کنید و دوباره ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم جوش شود.

6. سس بلونِز آماده است آن را روی اسپاگتی پخته شده بریزید و سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا