- عضویت
- 2017/06/19
- ارسالی ها
- 11
- امتیاز واکنش
- 2
- امتیاز
- 11
- سن
- 21
برای تهیه اش اول ارد را با مقداری نمک مخلوط میکنیم و انقدر ورز میدهیم که به صورت گلوله های کوچک دراید.بعد از اینکار دانه های درشت انرا پاک کنید برای اینکار میتوانید انرا از صافی بگذرانید.سبزی اش را شسته و انرا در اب گرم بپزید.عدس و لوبیا را باید قبلا پخته باشید واگر نپختید میتوانید از کنسرو ها استفاده کنید.عدس و لوبیا پخته را به اش اضافه کنید و بعد از اینکار اماج را به اش اضافه کنید و خوب انرا هم بزنید که محتویات داخل اش به هم نچسبند.سپس باید نمک و پیازداغ و نمک و زرد چوبه را داخل ان اضافه کنید و بازهم تا چند دقیقه بگذارید پخته شود.بعد از این که پخت می توانید انرا با کشک مایع سرو کنید.
طرز تهیه اش اماج
مواد لازم برای پختن:
لوبیا و عدس پخته شده 100 گرم
سبزی اش یک کیلو گرم
پیاز 2 عدد
ارد 3 قاشق غذا خوری
روغن 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار اندکی
طرز تهیه:
به ارد کمی نمک اضافه میکنیم و ان را خوب ورز میدهیم تا به صورت دانه های کوچکی در بیاید.انگاه انرا از صافی میگذرانیم تا دانه های درشت ان گرفته شود.سبزی اش را داخل ظرف ریخته و انرا میپزیم.بعد از اینکار عدس و لوبیا پخته شده را در اش ریخته و سپس اماج را هم داخل اش میریزیم و محتویات را خوب هم میزنیم تا به یکدیگر نچسبند.پس از انکه این اش پخته شد نمک و فلفل و پیاز داغ را به اش اضافه میکنیم و میگذاریم تا چند دقیقه دیگر هم بجوشد.حال میتوانید از این اش به همراه کشک مایع استفاده کنید.
این اش یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه محلی استان همدان میباشد.از این اش میتوانید در تمام فصول سال استقاده کنید.امیدوارم که از این اموزش لـ*ـذت ببرید.
طرز تهیه اش اماج
مواد لازم برای پختن:
لوبیا و عدس پخته شده 100 گرم
سبزی اش یک کیلو گرم
پیاز 2 عدد
ارد 3 قاشق غذا خوری
روغن 50 گرم
نمک و فلفل به مقدار اندکی
طرز تهیه:
به ارد کمی نمک اضافه میکنیم و ان را خوب ورز میدهیم تا به صورت دانه های کوچکی در بیاید.انگاه انرا از صافی میگذرانیم تا دانه های درشت ان گرفته شود.سبزی اش را داخل ظرف ریخته و انرا میپزیم.بعد از اینکار عدس و لوبیا پخته شده را در اش ریخته و سپس اماج را هم داخل اش میریزیم و محتویات را خوب هم میزنیم تا به یکدیگر نچسبند.پس از انکه این اش پخته شد نمک و فلفل و پیاز داغ را به اش اضافه میکنیم و میگذاریم تا چند دقیقه دیگر هم بجوشد.حال میتوانید از این اش به همراه کشک مایع استفاده کنید.
این اش یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه محلی استان همدان میباشد.از این اش میتوانید در تمام فصول سال استقاده کنید.امیدوارم که از این اموزش لـ*ـذت ببرید.