مواد لازم برای برنج با سس گشنیز و لیمو
برنج یک پیمانه
گشنیز خردشده نصف پیمانه
آب لیمو و آب از هر کدام دو قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
بادام هندی برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه برنج با سس گشنیز و لیمو
برنج را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک به صورت کته دم کرده و پس از پخت کنار گذاشته تا خنک شود. گشنیز را به همراه آب لیمو، سیر و روغن زیتون در مخلوط کن ریخته و پوره کنید اگر سفت بود می توانید دو قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کرده تا پوره یک دستی به دست بیاید بعد پوره را با برنج مخلوط کرده و در ظرف کشیده و با بادام هندی تزئین کنید.
برنج یک پیمانه
گشنیز خردشده نصف پیمانه
آب لیمو و آب از هر کدام دو قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
بادام هندی برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه برنج با سس گشنیز و لیمو
برنج را با یک و نیم پیمانه آب و کمی نمک به صورت کته دم کرده و پس از پخت کنار گذاشته تا خنک شود. گشنیز را به همراه آب لیمو، سیر و روغن زیتون در مخلوط کن ریخته و پوره کنید اگر سفت بود می توانید دو قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کرده تا پوره یک دستی به دست بیاید بعد پوره را با برنج مخلوط کرده و در ظرف کشیده و با بادام هندی تزئین کنید.