![fo2845.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2845.jpg)
بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای 5 نفر :
بادمجان | 2 عدد |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
زعفران | به میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
اورگانو | به میزان لازم |
طرز تهیه بقچه بادمجان :
بادمجانها را به سفيدهء تخم مرغ و زعفران آغشته ميكنيم و در روغن سرخ مي كنيم اين طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.
![fo2846.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2846.jpg)
![fo2847.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2847.jpg)
سفيده تخم مرغ با زعفران
![fo2848.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2848.jpg)
مواد گوشتی: گوشت پياز داغ ، سير خردشده، فيلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران
![fo2849.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2849.jpg)
بادمجانها را بصورت + روى هم قرار مي دهيم و از مواد گوشتى كمى وسط آن گذاشته و بقچه ميكنيم.
![fo2850.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2850.jpg)
![fo2851.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2851.jpg)
![fo2852.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2852.jpg)
میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .
![fo2853.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2853.jpg)
![fo2854.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2854.jpg)