طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی
tasvirezendegi-ir-73.jpg


غذای ایتالیایی توپک مرغ با سس گوجه فرنگی
توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو کرد.


یکی از مهم ترین مواد پروتئینی که می بایست در سفره غذایی خانواده ها جای داشته باشد گوشت سفید است. مرغ و ماهی را می توان بهترین انواع گوشت سفید دانست.

tasvirezendegi-ir-74.jpg




مواد لازم:
سـ*ـینه مرغ پخته شده 300 گرم
نان تست سبوس دار 3 عدد
شیر 50 میلی‌لیتر
زیتون 50 گرم
شپله (میوه کبر) خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 حبه
پارمزان رنده شده 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
جعفری تازه و خرد شده 1 دسته
روغن زیتون (برای‌ تهیه سس) 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده 3 حبه
گوجه خرد یا رنده شده 800 گرم
شکر (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری



tasvirezendegi-ir-75.jpg


طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه :
فر را روشن کنید و تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. با یک چاقوی تیز مرغ های پخته را ریز ریز کنید ، کمی با هم مخلوط کنید و بعد کنار بگذارید. نانها را داخل کاسه ای خرد کنید و شیر را روی آن بریزید. کمی هم بزنید تا شیر کاملا جذب نان شود.

نان خیس خورده، زیتون ها، شپله های خرد شده، سیر و پارمزان را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا وقتی که خوب ترکیب شوند.

مرغ را اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید؛ سپس مجددا کمی مخلوط کنید تا زمانیکه مخلوط کاملا یکدست شود اما خیلی له نشود و برای درست کردن توپک مناسب باشد. ترکیب را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

ته ظرفی مناسب فر را کمی چرب کنید.توپک ها را در ظرف بچینید. کمی روغن روی توپک ها بریزید و به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده است قرار دهید؛ تا زمانیکه توپک ها خوب بپزند و سطحشان طلایی شود.

در مدتی که توپک ها در حال پخت هستند سس را آماده کنید. در ماهیتابه‌ای بزرگ کمی روغن زیتون بریزید تا خوب گرم شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید.

گوجه فرنگی های رنده شده و 1/3 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت زیاد بمدت 8-10 دقیقه بپزید.

هرازگاهی سس را هم بزنید تا زمانیکه آب آن کشیده شود و سس غلیظ شود. اگر طعم گوجه فرنگی ها کمی ترش است می توانید اندکی شکر به سس اضافه کنید تا شیرین شود. با نمک و فلفل آنرا مزه دار کنید.

5-10 قبل از اتمام زمان پخت توپک ها سس را داخل ظرف بریزید، و سپس با کمی جعفری ساطوری شده آنرا تزئین کنید و نوش جان کنید.


منبع:ایران کوک

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا