طرز تهیه حلوا لبو

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 559
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[h=2]طرز تهیه حلوای لبو[/h] در فصل های سرد سال همه به دنبال خوراکی های گرم هستند و به عبارتی خوراکی های گرم در این فصول از طرفداران بی شماری برخوردارند؛ شلغم، لبو و… از انواع مواد خوراکی هستند که در فصول سرد سال بسیار لذیذ می شوند. البته شب یلدا معمولا از این گونه مواد غذایی گرم استفاده مطلوب می شود و لبو سرآمد این مواد است. باید دانست که لبو را می توان به طرق مختلف پخت و از طعم بی نظیر و خواص فوق العاده آن استفاده کرد. یکی از انواع پخت لبو به صورت حلوا است که در این مطلب پورتال ناروت رنگی آموزش تهیه آن را برای شما عزیزان همراه در نظر گرفته ایم. در بین ما ایرانیان حلوا جایگاهی به خصوص دارد و در انواع مختلف با طعم های متفاوت نیز پخت می شود. ما به شما پیشنهاد می کنیم تا حلوای لبو را هم به لیست حلواهای تان بیافزایید و اعضای خانواده و یا میهمانان خود را با این نوع حلوا سورپرایز کنید.
این حلو علاوه بر اینکه طعم خوشمزه ای دارد، زیبا هم هست؛ و دلیل آن هم رنگ قرمزش است. کمتر حلوایی را می توان یافت که به صورت طبیعی قرمز باشد. اما حلوای لبو بدون استفاده از رنگ های خوراکی رنگ زیبا و دل انگیز دارد.
halvalaboo1-30c5358cobglje2wrorpxc.jpg

[h=3]آموزش تهیه حلوای لبو / حلوا قرمز:[/h] [h=4]مواد مورد نیاز برای درست کردن حلوای لبو:[/h]
  • شکر یک پیمانه
  • آرد یک پیمانه
  • گلاب و آب باهم یک پیمانه
  • لبو پخته شده پوره شده یک پیمانه
photo_2015-11-29_23-51-34_02.png

[h=4]طریقه درست کردن حلوای لبو:[/h] آرد راالک می کنیم وبانصف پیمانه روغن مایع تفت می دهیم بوی خامی گرفته شودولی خیلی سرخ نشودحالا مخلوط لبو را به ان اضافه می کنیم اب وگلاب وشکر روی حرارت غلیظ شدن به مخلوط لبو ارد اضافه می کنیم اجازه می دهیم ابش تبخیر شود ابش که تبخیر شد حلوای شما اماده است. ارد را در روغن کمی تفت می دهیم بوی خامیش گرفته شد لبو را که پخته ایم پوره کرده ایم اضافه می کنیم باهم تفت می دهیم بعد اب وشکر گلاب غلیظ شده روی حرارت به ارد وپوره اضافه می کنیم ابش که کشیده شد حلوای ما اماده است .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا