- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه حلوا مجلسی با آرد سنگک
حلوا از شیرینی های معروف و پرطرفدار ایرانیه که انواع مختلفی داره. یکی از اونها حلوا مجلسی با آرد سنگک هست که در ادامه طرز تهیه اون را خواهید دید. انواعی از حلوا ممکنه به عنوان شیرینی یا دسر سرو بشه. گاهی هم در پخت شیرینی های دیگه مورد استفاده قرار میگیره. مثلا در پخت کیک حلوا یا رنگینک.
دستور پخت حلوا مجلسی با آرد سنگک
مواد لازم
آرد سنگک 3 لیوان
شکر 3 لیوان
روغن جامد و روغن مایع هر کدام ا لیوان
کره 100 گرم
هل آسیاب شده به میزان دلخواه
زعفران دم شده نصف لیوان
طرز تهیه
نصف استکان گلاب و ۳ لیوان آب و شکر را میگذاریم بجوشه تا شکر حل بشه و کاملا قوام بیاد .
زعفران اضافه می کنبم و میگذاریم کنار. آرد را تفت می دیم و مرتب مواظب هستیم و هم می زنیم تا ته نگیره.
یک کم که سرخ شد از روی گاز برداشته و الک می کنیم. بعد دوباره شروع به سرخ کردن آرد می کنیم. اینکار باعث میشه آرد سبک بشه و حلوا ترد و لطیف بشه.
وقتی آرد سرخ شد و بوی خوش داد، روغن جامد اضافه می کنیم. وفتی کاملا رنگش عوض شد شربت اضافه می کنیم.
حالا کره و روغن مایع را افزوده و حسابی تند هم میزنیم تا گوله نشه. دوباره روی گاز میگذاریم تا آب اضافی کم بشه و به روغن بیوفته.
دو طرف ظرف را گرفته و شروع می کنیم به تکان دادن حلوا. مثل خمیر شده به اطراف قابلمه میخوره و روغن پس میده.
حلوا آمادست. میشه قالب زد یا داخل ظرف سرو اون را تزیین کرد.
نکات :
میتوان به جای شربتی که درست میکنیم از شیره انگور استفاده کرد.
میتوان داخل حلوا از انواع مغزها (گردو و بادوم و نارگیل و پسته) آسیاب شده هم استفاده کرد.
مدل های زیبای تزیین حلوا مجلسی
تزیین زیبای حلوا مجلسی با آرد سنگک
ایده هایی برای تزیین حلوا مجلسی
منبع:کانال آشپزی سپیده / مجله تصویر زندگی
حلوا از شیرینی های معروف و پرطرفدار ایرانیه که انواع مختلفی داره. یکی از اونها حلوا مجلسی با آرد سنگک هست که در ادامه طرز تهیه اون را خواهید دید. انواعی از حلوا ممکنه به عنوان شیرینی یا دسر سرو بشه. گاهی هم در پخت شیرینی های دیگه مورد استفاده قرار میگیره. مثلا در پخت کیک حلوا یا رنگینک.
![halva-1.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2018/04/halva-1.jpg)
دستور پخت حلوا مجلسی با آرد سنگک
مواد لازم
آرد سنگک 3 لیوان
شکر 3 لیوان
روغن جامد و روغن مایع هر کدام ا لیوان
کره 100 گرم
هل آسیاب شده به میزان دلخواه
زعفران دم شده نصف لیوان
![halva-6.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2018/04/halva-6.jpg)
طرز تهیه
نصف استکان گلاب و ۳ لیوان آب و شکر را میگذاریم بجوشه تا شکر حل بشه و کاملا قوام بیاد .
زعفران اضافه می کنبم و میگذاریم کنار. آرد را تفت می دیم و مرتب مواظب هستیم و هم می زنیم تا ته نگیره.
یک کم که سرخ شد از روی گاز برداشته و الک می کنیم. بعد دوباره شروع به سرخ کردن آرد می کنیم. اینکار باعث میشه آرد سبک بشه و حلوا ترد و لطیف بشه.
وقتی آرد سرخ شد و بوی خوش داد، روغن جامد اضافه می کنیم. وفتی کاملا رنگش عوض شد شربت اضافه می کنیم.
حالا کره و روغن مایع را افزوده و حسابی تند هم میزنیم تا گوله نشه. دوباره روی گاز میگذاریم تا آب اضافی کم بشه و به روغن بیوفته.
دو طرف ظرف را گرفته و شروع می کنیم به تکان دادن حلوا. مثل خمیر شده به اطراف قابلمه میخوره و روغن پس میده.
حلوا آمادست. میشه قالب زد یا داخل ظرف سرو اون را تزیین کرد.
نکات :
میتوان به جای شربتی که درست میکنیم از شیره انگور استفاده کرد.
میتوان داخل حلوا از انواع مغزها (گردو و بادوم و نارگیل و پسته) آسیاب شده هم استفاده کرد.
مدل های زیبای تزیین حلوا مجلسی
![halva-2.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2018/04/halva-2.jpg)
تزیین زیبای حلوا مجلسی با آرد سنگک
![halva-3.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2018/04/halva-3.jpg)
![halva-4.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2018/04/halva-4.jpg)
ایده هایی برای تزیین حلوا مجلسی
![halva-5.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2018/04/halva-5.jpg)
منبع:کانال آشپزی سپیده / مجله تصویر زندگی