- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، ابدا نگران نباشید، ما به شما غذاهایی را آموزش می دهیم، که هم به راحتی بتوانید آنها را درست کنید و هم خیلی حرفه ای به نظر بیایید.
طرز تهیه:
1. گوجه فرنگی ها را اسلایس کرده و روی آن نمک بپاشید و کنار بگذارید. کدو سبزها را از درازا نازک برش دهید. آنها را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. کدوهای سرخ شده را روی حوله مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس به صورت یک لایه کف ظرف فر بچینید و برش های گوجه فرنگی را روی آنها قرار دهید.
2. پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. دوباره لایه ای از کدو، گوجه فرنگی، پنیر ماتزرلا و پارمزان آماده کنید. ظرف را حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا غذا پخته و روی آن طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
![1171150_798.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/11/30/1171150_798.jpg)
طرز تهیه:
1. گوجه فرنگی ها را اسلایس کرده و روی آن نمک بپاشید و کنار بگذارید. کدو سبزها را از درازا نازک برش دهید. آنها را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. کدوهای سرخ شده را روی حوله مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس به صورت یک لایه کف ظرف فر بچینید و برش های گوجه فرنگی را روی آنها قرار دهید.
2. پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. دوباره لایه ای از کدو، گوجه فرنگی، پنیر ماتزرلا و پارمزان آماده کنید. ظرف را حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا غذا پخته و روی آن طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.