طرز تهیه دو غذای حرفه‌ای با دستپخت مبتدی ها

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 152
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، ابدا نگران نباشید، ما به شما غذاهایی را آموزش می دهیم، که هم به راحتی بتوانید آنها را درست کنید و هم خیلی حرفه ای به نظر بیایید.


1171150_798.jpg


طرز تهیه:

1. گوجه فرنگی ها را اسلایس کرده و روی آن نمک بپاشید و کنار بگذارید. کدو سبزها را از درازا نازک برش دهید. آنها را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. کدوهای سرخ شده را روی حوله مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس به صورت یک لایه کف ظرف فر بچینید و برش های گوجه فرنگی را روی آنها قرار دهید.

2. پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. دوباره لایه ای از کدو، گوجه فرنگی، پنیر ماتزرلا و پارمزان آماده کنید. ظرف را حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا غذا پخته و روی آن طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا