- عضویت
- 2016/07/17
- ارسالی ها
- 11,195
- امتیاز واکنش
- 32,291
- امتیاز
- 1,119
![%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/1385_pics/%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg)
دیپ زیتون با پنیر یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای دیپ زیتون با پنیر
پنیر خامه ای 120 گرم
ماست معمولی 1/4 پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده 3 ق س
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز تند 1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی نصف از هر کدام
![%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/1383_pics/%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg)
طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر
ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفلهای رنگی را نگینی خرد کنید.ماست و پنیر خامه ای وفلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا موادکامل مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.
![%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/1384_pics/%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg)
نکات تکمیلی در مورد دیپ زیتون با پنیر
دیپ زیتون با پنیر جزو پیش غذا - بورانی و پورهمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا15 دقیقه
دیپ زیتون با پنیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفر مناسب میباشد .
![source.gif](http://namnak.com/source.gif)