طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر

  • شروع کننده موضوع Hima
  • بازدیدها 172
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Hima

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/07/17
ارسالی ها
11,195
امتیاز واکنش
32,291
امتیاز
1,119
%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg

دیپ زیتون با پنیر یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای دیپ زیتون با پنیر

پنیر خامه ای 120 گرم
ماست معمولی 1/4 پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده 3 ق س
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز تند 1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی نصف از هر کدام
%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg


طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر

ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفلهای رنگی را نگینی خرد کنید.ماست و پنیر خامه ای وفلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا موادکامل مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.

%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%D8%B2%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1.jpg

نکات تکمیلی در مورد دیپ زیتون با پنیر
دیپ زیتون با پنیر جزو پیش غذا - بورانی و پورهمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا15 دقیقه
دیپ زیتون با پنیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفر مناسب میباشد .
source.gif
 

برخی موضوعات مشابه

بالا