طرز تهیه شارلوت
:مواد لازم
خامه فرم گرفته ................ 300 گرم
بستنی ............... 200 گرم
سفیده تخم مرغ ................ 2 عدد
مغز گردوی خرد شده ................ به مقدار لازم
موز ............... 1 عدد
شکلات سیاه خرد شده ................ به مقدار لازم
کمپوت هلو .............. به مقدار لازم
مارمالاد ............... به مقدار لازم
نان رولت ............... به مقدار لازم
:طرز تهیه
خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید
سفیده تخم مرغ را نیز با میکسر بزنید تا کاملاً پُف کند
بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه کنید
مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود
سپس آن را نازک ببرید و داخل کاسه مناسبی بچینید
حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید.
.اکنون شارلوت را از قالب خارج کنید و اطراف آن را با شکلات و خامه تزیین نمایید