طرز تهیه شربت توت سیاه خانگی خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه شربت توت سیاه خانگی

مواد لازم برای تهیه ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شربت توت سیاه
توت سیاه
۴۵۰ گرم
شکر۶ قاشق غذاخوری (معادل ۷۵ گرم)
آب۱/۴ فنجان (معادل ۵۹ میلی لیتر)
لیمو ترش (اختیاری) ۱ عدد​

دستور تهیه

  1. ابتدا ساقه توت‌ها را بگیرید، سپس توت، شکر و آب را در یک شیرجوش متوسط بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

    264779_637.jpg


  2. اگر دوست دارید شربت توت سیاه کمی ترش‌تر شود، آب یک عدد لیمو را گرفته و به مواد موجود در شیرجوش اضافه کنید.

    264780_297.jpg


  3. اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت متوسط بجوشد و مرتب آن را هم بزنید تا شکر حل شود.
  4. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم ریز جوش بزند تا غلیظ شود.
  5. حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به حرارت دادن مخلوط بر روی حرارت ملایم ادامه دهید و زمانی که شربت غلیظ شد، آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

    264781_790.jpg


  6. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید.
  7. کاسه‌ای را زیر صافی با سوراخ‌های ریز قرار دهید و مخلوط توت سیاه را در صافی بریزید.

    264782_105.jpg


  8. با یک قاشق چوبی شروع به هم زدن مخلوط کرده و آن را با پشت قاشق فشار دهید تا شربت توت سیاه از صافی عبور کنید و دانه‌های توت در صافی باقی بماند، سپس دانه‌های باقی مانده در صافی را دور بریزید.

    264783_765.jpg


  9. روی ظرف حاوی شربت توت سیاه را سلفون بکشید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    264784_157.jpg


  10. شربت توت سیاه را پس از خنک شدن در بطری شیشه‌ای تمیزی بریزید، درب شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
264785_667.jpg



نکات مهم

  • شربت توت سیاه پس از قرار گرفتن در یخچال و خنک شدن، سفت‌تر می‌شود، بنابراین دقت کنید در اثر جوشیدن بیش از حد سفت نشود.
  • هنگامی که مخلوط توت، شکر و آب به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و مرتب شربت را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • زمانی که شربت غلیظ شد، بلافاصله حرارت را خاموش کنید، زیرا حرارت دادن زیاد شربت باعث سوختن و تلخ شدن آن می‌شود.
  • شربت توت سیاه تهیه شده به این روش را می‌توانید تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.

موارد مصرف شربت توت سیاه


  1. از ترکیب شربت توت سیاه با کوکتل و نوشیدنی‌هایی مانند لیموناد و مارگاریتا، شربتی به رنگ بنفش حاصل می‌شود که می‌توانید غلظت آن را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید.

    264786_797.jpg


  2. مقداری از شربت توت سیاه را بر روی پنکیک یا وافل بریزید و صبحانه مورد علاقه خود را درست کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری شربت توت سیاه را با شربت پنکیک مخلوط کنید.

    264787_892.jpg


  3. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب، ۱ قاشق غذاخوری شربت توت سیاه و مقداری نمک و فلفل را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. این ترکیب خوشمزه را با سبزیجات تازه و یا به عنوان سس همراه باسالاد فصل مورد استفاده قرار دهید.

    264788_399.jpg


  4. شربت توت سیاه را می‌توانید برای تزیین بستنی، فرنی، پودینگ برنج، کاستارد تخم مرغ و ماست به کار برید و از ترکیب آن‌ها طعم تازه‌ای ایجاد کنید.

    264789_262.jpg


  5. از ترکیب شربت توت سیاه با
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، سسی با طعم میوه حاصل می‌شود که می‌توانید آن را همراه با انواع کباب ایرانی یا ژامبون مورد استفاده قرار دهید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا