طرز تهیه شربت ریحان با انواع برگ و دانه ریحان

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. طرز تهیه شربت ریحان بنفش

مواد لازم (برای ۲ نفر)
ریحان بنفش
۱/۲ بسته
شکر۱ لیوان
آب۲ لیوان فرانسوی
تکه‌های یخنصف لیوان​
زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۳۰ دقیقه

دستور تهیه

  • ابتدا برگ‌های ریحان را خوب بشویید و آن‌ها را در یک قابلمه بریزید. بهتر است قابلمه مورد استفاده استیل باشد.
  • آب و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هم بزنید، سپس آن را به قابلمه حاوی برگ ریحان اضافه کنید.
  • قابلمه را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا هم شکر‌ها کامل حل شوند و هم عطر و رنگ برگ ریحان به آب پس داده شود.
  • پس از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید تا خنک شود.
  • سپس شربت را در لیوان بریزید و تکه‌های یخ را به مخلوط اضافه کنید. صبر کنید تا شربت حسابی یخ شود سپس نوش جان کنید.

263521_820.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. طرز تهیه شربت دانه ریحان

    مواد لازم
    دانه یا تخم ریحان
    ۲ قاشق غذا خوری
    گلاب ۱/۴ لیوان
    آب۱ لیوان
    شکر۲ لیوان​
    زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۱ ساعت

    دستور تهیه

    • دانه ریحان را مانند خاکشیر به روش ریگ شویی بشویید، سپس روی آن آب بریزید و آن را به مدت یک الی دو ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد و حجیم شود.
    • آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر‌ها حل شده و قوام آید و غلیظ شود.
    • وقتی مخلوط آب و شکر غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود.
    • گلاب را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
    • در پایان دانه ریحان خیس خورده را اضافه کنید.
    • مواد را هم بزنید و بنا به ذائقه خود چند قاشق از این شربت را در آب و یخ ریخته و هم بزنید.
    • صبر کنید تا خنک شود، سپس نوش جان کنید.

    263519_976.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. طرز تهیه شربت ریحان قرمز

    مواد لازم
    آب جوش
    ۱ لیوان
    پودر ژله با طعم با طعم زعفرانیک بسته
    برگ ریحان دو مشت
    شکر ۴ قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده به مقدار لازم​
    زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۱ ساعت

    دستور تهیه

    • ۴ قاشق غذاخوری پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را در یک کاسه ریخته و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. توجه کنید که نباید سفت شود.
    • سپس شکر را با یک لیوان آب و برگ ریحان شسته شده مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر‌ها حل شوند.
    • وقتی شکر‌ها حل شدند در دقایق پایانی
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      را به آن اضافه کنید و پس از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید و عرق نعنا را اضافه کنید.
    • حال مخلوط را به پودر ژله نیم بند شده اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
    • شربت شما آماده شد آن را در لیوان مورد نظر بریزید و نوش جان کنید.
    263518_539.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۴. طرز تهیه شربت ریحان سبز

    مواد لازم (برای ۲ لیتر)
    آب
    ۲ لیتر
    هل ۱۰ گرم
    عسل نیم کیلو
    گل سرخ ۲۰ گرم
    ریحان سبز خشک ۷۵ گرم
    ریحان بنفش خشک ۳۵ گرم​
    زمان لازم برای آماده شدن شربت ریحان ۱ ساعت

    دستور تهیه

    • ریحان بنفش، ریحان سبز، گل سرخ و هل کوبیده شده را داخل آب بریزید و ۱ ساعت آن را کنار بگذارید. پس از ۱ ساعت به مدت ۵ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
    • سپس حرارت خاموش کنید تا کمی خنک شود، آن را در صافی بریزید و بعد عسل را به آن اضافه کنید.
    • شربت را خوب هم بزنید.
    • اکنون سه الی چهار قاشق غذاخوری از این شربت را داخل یک لیوان بریزید و لیوان را با آب پر کنید.
    • چند تکه یخ به لیوان اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود، سپس آن را نوش جان کنید.
    • مابقی شربت را در یک ظرف شیشه‌ای در دار بریزید و در یخچال بگذارید تا برای روز‌های گرم تابستان شهد شربت ریحان آماده را در یخچال داشته باشید.


      263523_954.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا