طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
مربای هلو انجیری ساده

مواد لازم
هلو انجیری سفت و تازه۱ کیلو
شکر۱ و ۱/۲ پیمانه
گلاببه مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
آبلیمو۱/۳ قاشق چای‌خوری

زمان لازم برای آماده شدن مربا: ۱ ساعت

دستور تهیه




    • ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
    • هلو انجیری‌ها را بشویید و هنگامی که آب به جوش آمد، آن‌ها را در آب جوش بیندازید.
    • پس از چند دقیقه هلو‌ها را از آب در بیاورید و صبر کنید تا خنک شود؛ سپس پوست آن‌ها را جدا کنید.
    • هلو‌های پوست گرفته شده را خرد کنید و کنار بگذارید.
    • شکر را با کمی آب مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا غلیظ شود.
    • پس از نیم ساعت آبلیمو و چوب دارچین را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.
    • هنگامی که شربت قوام آمد هلو‌های پوست گرفته و خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه شربت روی حرارت بماند تا هلو‌ها نرم شوند.
    • پنج دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، گلاب را نیز به آن اضافه کنید.
    • حال صبر کنید تا مربا کاملا خنک شود؛ سپس آن‌ها را درون شیشه‌های تمیز و کاملا خشک بریزید.
    • شیشه‌ها را در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان ...

280625_855.jpg

 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    مربای هلو انجیری مجلسی

    مواد لازم
    شکر
    ۱ کیلو
    آب۳ پیمانه
    بادکا (گلوکز مایع)۱/۴ پیمانه
    هلو۱ کیلو
    خلال بادام۱/۴ پیمانه
    وانیل شکری ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    زعفرانمقداری
    آب لیموی تازه۱/۴ پیمانه​
    زمان لازم برای آماده شدن مربا: ۱ ساعت
    طرز تهیه

    • هلو‌های سالم را بشویید؛ ۱۰ ثانیه در آب در حال جوش ریخته و سپس درون آب سرد بریزید و پوست آن‌ها را بگیرید. (با این کار به راحتی پوست هلو کنده می‌شود.)
    • سپس آن‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
    • سه پیمانه آب را به همراه یک کیلو شکر، زعفران و بادکا درون قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام آید.
    • هنگامی که شربت قوام آمد حرارت را خاموش کنید.
    • هلو‌های خرد شده را به همراه خلال بادام در شیشه‌های تمیز بریزید.
    • سپس شیشه‌ها را با شربت قوام آمده پر کنید و در آن‌ها را محکم ببندید.
    • در یک قابلمه کمی آب بریزید و شیشه‌ها را درون قابلمه بگذارید. (آب درون قابلمه باید به قدری باشد که سه چهارم شیشه‌ها درون آب قرار بگیرد.)
    • سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید.
    • هنگامی که آب به جوش آمد حرارت را کم کرده و بیست دقیقه صبر کنید.
    • حال حررات را خاموش کنید و شیشه‌ها را از آب بیرون بیاورید.
    • در این مرحله در شیشه‌ها را باز کنید و وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
    • مجددا در شیشه‌ها را محکم ببندید و آن‌ها را درون قابلمه آب قرار دهید.
    • پس از 5 دقیقه حرارت را خاموش کنید.
    • شیشه‌ها را از آب خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.
    نوش جان ...
    نکته: تکه‌های هلو به هنگام حرارت دیدن، به اصطلاح آب انداخته و شل می‌شوند و شکل خود را از دست می‌دهند؛ پس بهتر است آن‌ها را خیلی ریز نکنید.

    280624_833.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا