- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مربای هلو انجیری ساده
دستور تهیه
مواد لازم
هلو انجیری سفت و تازه۱ کیلو
شکر۱ و ۱/۲ پیمانه
گلاببه مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
آبلیمو۱/۳ قاشق چایخوری
هلو انجیری سفت و تازه۱ کیلو
شکر۱ و ۱/۲ پیمانه
گلاببه مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
آبلیمو۱/۳ قاشق چایخوری
زمان لازم برای آماده شدن مربا: ۱ ساعت
دستور تهیه
- ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
- هلو انجیریها را بشویید و هنگامی که آب به جوش آمد، آنها را در آب جوش بیندازید.
- پس از چند دقیقه هلوها را از آب در بیاورید و صبر کنید تا خنک شود؛ سپس پوست آنها را جدا کنید.
- هلوهای پوست گرفته شده را خرد کنید و کنار بگذارید.
- شکر را با کمی آب مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا غلیظ شود.
- پس از نیم ساعت آبلیمو و چوب دارچین را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید.
- هنگامی که شربت قوام آمد هلوهای پوست گرفته و خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۲۰ دقیقه شربت روی حرارت بماند تا هلوها نرم شوند.
- پنج دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، گلاب را نیز به آن اضافه کنید.
- حال صبر کنید تا مربا کاملا خنک شود؛ سپس آنها را درون شیشههای تمیز و کاملا خشک بریزید.
- شیشهها را در یخچال نگهداری کنید.
![280625_855.jpg](https://setare.com/files/fa/news/1398/5/1/280625_855.jpg)