طرز تهیه پای پنیر و ذرت

Samira.Aroom

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/10/06
ارسالی ها
1,476
امتیاز واکنش
16,498
امتیاز
740
محل سکونت
طهران
مواد مورد نیاز
پای پنیر و ذرت
.
2 قاشق غذاخوری کره
1 پیمانه پیاز زرد خرد شده
1 حبه سیر خرد شده
4 پیمانه دانه ی ذرت نیم پز
2/3 پیمانه شیر
2 پیمانه پنیر چدار
¾ پیمانه آرد سوخاری
1 قاشق چای خوری نمک
¾ قاشق چای خوری فلفل سیاه
3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده ( دلخواه )
3 عدد تخم مرغ
پاپریکا
.
♨️طرز تهیه♨️
.
فر را روی حرارت 375 درجه ی فارنهایت یا 190 درجه ی سانتی گراد گرم میکنیم
کره را داخل یک تابه با حرارت متوسط-زیاد ، ذوب میکنیم.
پیاز ها را داخل تابه به مدت تقریبا 4 دقیقه تفت میدهیم تا زمانی که کمی قهوه ای شود.حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و سیر را هم به مدت 2 تا 3 دقیقه تقت میدهیم.
حالا سیر و پیاز تفت داده شده را به همراه ذرت ، شیر ، 1 و ½ پیمانه پنیر ، ½ پیمانه آرد سوخاری ، نمک ، فلفل و پیازچه داخل یک کاسه ی متوسط ریخته و آن ها را با هم مخلوط میکنیم.در آخر تخم مرغ را هم اضافه و کاملا با مواد مخلوط میکنیم.
مخلوط را داخل تابه یا ظرفی که از قبل چرب کرده ایم میریزیم و بر روی سطح آن را با پنیر ، آرد سوخاری و پیازچه ، نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا میریزیم.
به مدت 35 دقیقه داخل فر می پزیم تا زمانی که سطح آن کمی قهوه ای رنگ شود.
اجازه میدهیم 5 تا 10 دقیقه قبل از سرو خنک شود و در آخر با مقداری پاپریکا و پیازچه آن را تزئین و سرو میکنیم.
نوش جان
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
355
بالا