طرز تهیه کراکت سیب زمینی پنیری

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 126
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
کراکت سیب زمینی پنیری یک غذای بسیار خوش طعم است که به آرامی در دهان آب می شود و طعم مواد داخل آن به قدری لذیذ است که دلتان نمی خواهد به راحتی سفره غذا را ترک کنید.


مرحله اول: پیازها را حلقه حلقه کنید

cook-2-1-600x450.jpg



ابتدا باید پیازها را حلقه حلقه کنید. ۲ عدد پیاز کوچک را به ضخامت ۲ سانتیمتری اسلایس کنید و حلقه های پیاز را از هم جدا کنید. حلقه های بزرگ را نگه داشته و حلقه های کوچک تر را کنار بگذارید.


مرحله دوم: سیب زمینی ها را پوره کنید

cook-3-1-600x341.jpg



۳ عدد سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و خرد کنید تا زودتر آب پز شود. سپس آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سیب زمینی ها، خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را داخل ظرفی بریزید و له کنید.


مرحله سوم: گوشت، پنیر و پیاز گریل شده

cook-4-1-600x308.jpg



cook-5-1-600x225.jpg



اکنون می خواهیم مواد داخل کراکت ها را آماده کنیم. ابتدا پیازهایی که کنار گذاشته بودید را خرد کنید. بیکن ها را داخل ظرفی ریخته و با قیچی خرد کنید. وقتی بیکن ها قبل از سرخ شدن خرد شوند تردتر می شوند. تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و به مدت ۲ دقیقه بیکن ها را سرخ کنید. سپس پیاز را اضافه کنید تا زمانی که طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود. پنیرها را به اندازه ای که داخل حلقه های پیاز جا شوند برش دهید.


مرحله چهارم: آماده کردن کراکت ها

cook-6-1-600x337.jpg



داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و پیازها را با فاصله داخل سینی بچینید. ابتدا یک سوم حلقه های پیاز را با سیب زمینی پر کنید. سپس یک لایه مخلوط گوشت و پیاز بریزید. یک تکه پنیر روی آن قرار داده و لایه آخر را نیز با پوره سیب زمینی پر کنید.


وقتی تمام حلقه ها را به همین شکل پر کردید آن ها را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد خودش را بگیرد و مرحله سرخ کردن راحت تر شود.


مرحله پنجم: سرخ کردن

cook-7-1-600x302.jpg



داخل یک ظرف ۲ و نیم پیمانه آرد بریزید.


داخل یک ظرف ۴ عدد تخم مرغ زده شده و ¼ پیمانه آرد


داخل یک ظرف هم ۳ پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان.


کراکت ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید. وقتی روی کراکت ها کاملا پوشانده شد آنها را داخل روغن زیاد سرخ کنید.


cook-8-600x213.jpg





منبع:سایت بدونیم Bedunim.ir
 

برخی موضوعات مشابه

بالا