طرز تهیه کشک سالاری

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای تهیه آرد


آرد 3 پیمانه
ماست 1 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
سیاه دانه 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کشک سالاری
سیر 2 حبه
روغن 2 قاشق سوپخوری
آرد (طبق دستور فوق 2 قاشق سوپخوری
نمک، زعفران یک دوم قاشق چایخوری
گردو 6 عدد
آب، فلفل سیاه، دارچین

مواد لازم برای تهیه گوشت قرمه
گوشت خورشی 300 گرم
پیاز 1 عدد
لپه یک دوم پیمانه
روغن 2 قاشق سوپخوری
نمک، زعفران یک دوم قاشق چایخوری
%DA%A9%D8%B4%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg

کشک سالاری

طرز تهیه کشک سالاری

جهت تهیه آرد مخصوص کشک سالاری: ابتدا ماست را در کاسه بزرگی ریخته و آرد را کم کم اضافه کنید،
زردچوبه و سیاه دانه را هم به آن اضافه کنیدو تا جایی که خمیر به دست نچسبد
سپس خمیر را در ظرف می گذاریم رویش را پوشانده و بگذارید تا به مدت 2 ساعت استراحت کند
سپس تکه های کوچک خمیر را روی یک پارچه تمیز چیده و بگذارید تا به مدت 2 روز زیر آفتاب و در هوای خشک اتاق بماند
سپس آن را با دست به شکل پودر در آورده، بگذارید تا پودر هم کاملاً خشک شود
سپس آن را آسیاب می کنیم آرد آماده است.
طرز تهیه گوشت قرمه:
ابتدا گوشت را در قابلمه ریخته 2 لیوان آب اضافه کنید، بگذارید تا بجوشد.
کف گوشت را بگیرید. سپس یک پیاز درسته، لپه و روغن را بیفزایید و بگذارید تا بپزد و جا بیفتد.
در پایان محلول زعفران را هم اضافه کنید.
طرزتهیه کشک سالاری:
ابتدا سیر داغ تهیه کنید و یک چهارم پیمانه آب روی آن بریزید تا جوش آید و سیر بپزد و آب تبخیر شود
سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید.
حال آب را اضافه و گوشت قرمه را همراه با لپه، زعفران و گردوی پودر شده اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
هنگام مصرف روی آن را دارچین و فلفل سیاه می ریزیم.
در صورتی که از گوشت استفاده نمی کنید می توانید در پایان زرده سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید
و آن را در غذا بریزید و بلافاصله شعله گاز را خاموش کنید و غذا را هم بزنید.
در صورتی که تهیه آرد برای شما مشکل بود می توانید از آرد معمولی استفاده کنید
البته در این صورت به هنگام مصرف کشک سالاری را با آبغوره مخلوط کنید.
هنگام پخت این غذا آبغوره نریزید چون رنگ غذا سیاه می شود.
کشک سالاری را به صورت تلیتو یا همراه با نان مصرف می کنند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا