- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد لازم برای تهیه 16 عدد کورن داگ
سوسیس هات داگ متوسط :16 عدد
آرد ذرت :120 گرم
آرد سفید :120 گرم
تخم مرغ :1 عدد
شیر :235 میلیلیتر
بیکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
شکر :30 گرم
نمک :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر (اختیاری) :1/2 قاشق چایخوری
پودر خردل (اختیاری) :1 قاشق چایخوری
پنیر چدار یا گودا :چند ورق
روغن مخصوص سرخ کردن :به میزان لازم
سیخ چوبی :16 عدد
دستور تهیه
نکته: وجود شکر در مواد مایه کورن داگ، نه تنها باعث شیرین شدن آن نمیشود بلکه باعث میشود کورن داگها پس از سرخ شدن، خوشرنگتر شوند.
سوسیس هات داگ متوسط :16 عدد
آرد ذرت :120 گرم
آرد سفید :120 گرم
تخم مرغ :1 عدد
شیر :235 میلیلیتر
بیکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
شکر :30 گرم
نمک :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر (اختیاری) :1/2 قاشق چایخوری
پودر خردل (اختیاری) :1 قاشق چایخوری
پنیر چدار یا گودا :چند ورق
روغن مخصوص سرخ کردن :به میزان لازم
سیخ چوبی :16 عدد
دستور تهیه
- آرد سفید، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، شکر و فلفل را در کاسهای بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- شیر و تخم مرغ را در ظرف جداگانهای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
- سپس روغن را در تابهای با دیواره بلند ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حسابی داغ شود و دمای آن به ۱۷۵ درجه سانتیگراد برسد.
- سیخهای چوبی را در هات داگها فرو کنید و سپس یک ورقه پنیر به دور آن بپیچید، طوری که پنیر به اطراف آنها بچسبد.
- سپس هات داگها را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
- پس از ۲۰ دقیقه، هات داگها را از فریزر خارج کنید و در مایه کورن داگ بغلطانید تا کاملا به آن آغشته شوند.
- کورن داگهای پنیری را در روغن داغ قرار دهید و حدود ۳ الی ۴ دقیقه صبر کنید تا به رنگ طلایی روشن درآیند.
- کورن داگ پنیری سرخ شده را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته: وجود شکر در مواد مایه کورن داگ، نه تنها باعث شیرین شدن آن نمیشود بلکه باعث میشود کورن داگها پس از سرخ شدن، خوشرنگتر شوند.
![کورن داگ پنیری کورن داگ پنیری](https://setare.com/files/fa/news/1398/5/10/283740_301.jpg)