طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طر
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
تهیه کوکوی بادمجان
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
فلفل

Cutlets-eggplant-pepper-2.jpg

مواد اولیه :
بادمجان خرد شده 3 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
آرد 1 پیمانه
روغن زیتون 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


Cutlets-eggplant-pepper-1.jpg

طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل :

جهت تهیه کوکوی بادمجان و فلفل ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید سپس آنها را به صورت حلقه ای برش دهید و هرکدام از حلقه ها را هم از وسط به دو نیم کرده، آنها را در یک سبد مناسب بریزید،روی آنها نمک بپاشید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در سبدی بریزید تا آبشان گرفته شود.

دریک کاسه مناسب تخم مرغ ها و روغن زیتون را خوب باهم مخلوط کنید سپس پیاز،جعفری،نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط کنید. حالا فلفل دلمه ای های رنگی و تکه های بادمجان را هم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را خوب باهم مخلوط کنید.در انتها آرد را به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. اکنون مواد کوکو را داخل تابه ریخته و آن را با پشت قاشق کاملاًپخش کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو کاملاً سرخ شود. کوکو را برش داده و هر برش را برگردانید تا آن طرف کوکو هم برشته شود سپس آن را سرو کنید.



فوت و فن :
اگر بادمجان با پوست دوست ندارید می توانید بادمجان ها را پوست گرفته و در کوکو بریزید.


منبع:سوران / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا