- عضویت
- 2014/11/11
- ارسالی ها
- 788
- امتیاز واکنش
- 104
- امتیاز
- 0
![fo1752.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1752.jpg)
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات: برای 4 نفر
آب گوشت | 1/2 فنجان |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
هویج خرد شده | 1 عدد |
ذرت | 1/2 فنجان |
نخود فرنگی | 1/2 فنجان |
سیب زمینی بزرگ | 3 عدد |
کره | 8 قاشق غذاخوری |
سس ورستر شایر | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | 680 گرم |
طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات:
فر رو روشن کرده و روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) میذاریم.
سیب زمینی ها رو شسته، پوست میگیریم و به 4 قسمت تقسیم کرده تو آب جوش و نمک به مدت 20 دقیقه روی حرارت میذاریم تا نرم بشن.
در این حین 4 قاشق غذاخوری کره رو توی ماهی تابه روی حرارت متوسط آب کرده و پیاز و هویج رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه سپس هویج، نخود فرنگی و ذرت رو هم اضافه میکنیم.
![fo1753.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1753.jpg)
گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، سس ورستر شایر و نصف فنجان آب گوشت رو هم اضافه کرده و بدون اینکه درپوش ظرف رو بذاریم، بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجازه میدیم تا کاملا گوشت بپزه. در صورت لزوم مقدار بیشتری آب گوشت اضافه میکنیم.
![fo1754.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1754.jpg)
سیب زمینی ها رو تو یه کاسه له میکنیم و با کره باقیمونده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
حالا مخلوط گوشتمون رو تو ظرف پیرکس مخصوص ریخته و سیب زمینی هم روی موادمون میریزیم.
![fo1755.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1755.jpg)
![fo1756.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1756.jpg)
کوکو رو 30 دقیقه یا کمی بیشتر تو فر میذاریم تا آماده و سطحش قهوه ای رنگ بشه.
![fo1752.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1752.jpg)