- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
سرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.
مواد لازم:
مواد لازم:
- ۶ عدد سیب زمینی
- روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
- ۳ پیمانه خامه ترش
- ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- موسیر
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
3- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
4-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
5- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.
6-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
7-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
8-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.