طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 64
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
سرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.

مواد لازم:
  • ۶ عدد سیب زمینی
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
  • ۳ پیمانه خامه ترش
  • ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • موسیر

1098993_383.jpg


طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

3- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

4-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

5- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.

6-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.

7-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.

8-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
147
بالا