طرز تهیه ی تارتلت گردو

  • شروع کننده موضوع *گیسو*
  • بازدیدها 159
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*گیسو*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
717
امتیاز واکنش
1,592
امتیاز
391
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

مواد اولیه :
آرد يك و نيم پيمانه
پودر شكر نصف پيمانه
كره 120 گرم
تخم مرغ يك عدد
نمك
نصف قاشق چايخوري
وانيل
يك قاشق چايخوری


مواد لازم مياني:
پودر گردو 200 گرم
پودر فندق 70 گرم
خامه دو قاشق غذاخوري
تخممرغ يك عدد
وانيل يك قاشق چايخوري
عسلپنج قاشق غذاخوري
پودر شكر100 گرم


طرز تهيه خمير:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط ميكنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد ميدهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه ميكنيم تا خمير يكدست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار ميدهيم.

طرز تهيه مواد مياني:
تخممرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را ميزنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه ميكنيم.
خمير را با وردنه باز كرده و درون قالبهاي تارتلت قرار ميدهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد ميكنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار ميدهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برميداريم و مواد مياني را درون آن ميريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه ميگذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال ميكنيم.منبع : sooran.com
 

برخی موضوعات مشابه

بالا