- عضویت
- 2018/11/16
- ارسالی ها
- 4,075
- امتیاز واکنش
- 70,793
- امتیاز
- 1,076
- سن
- 21
طرز تهیه “پلو زعفرانی” با مرغ ؛ ویژه میهمانی های شیک
“پلو زعفرانی” این غذا از آن طرف مرز و کشور همسایه پاکستان آمده و حالا یکی از غذاهای رسمی مردم چابهار است. غذایی که در بیشتر مهمانی ها و جشن ها سرو می شود.
مواد لازم برای پلو زعفرانی
طرز تهیه پلو زعفرانی با مرغ
ابتدا برنج را بشویید و به مدت چند ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.دقت کنید آب برنج به اندازه برنج کته ای باشد.
در این فاصله مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
پیاز دیگری را نگینی خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در روغن تفت دهید.
در حین تفت پیاز ، سیر، زیره و میخک را هم اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
بعد فلفل دلمه ای را به بقیه مواد اضافه کنید.
سپس مرغ پخته شده را بدون آب مرغ به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
برنج خیس داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و داخل آن مقداری زعفران و فلفل بریزید.
وقتی آب برنج تمام شد ، حرارت را کم کنید تا برنج بعد از 45 دقیقه دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد پلو زعفرانی
پلو زعفرانی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعتمیباشد .
پلو زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
![%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg](http://files.namnak.com/users/mn/aup/201612/52_pics/%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
“پلو زعفرانی” این غذا از آن طرف مرز و کشور همسایه پاکستان آمده و حالا یکی از غذاهای رسمی مردم چابهار است. غذایی که در بیشتر مهمانی ها و جشن ها سرو می شود.
مواد لازم برای پلو زعفرانی
- برنج :5 پیمانه
- مرغ : 1 عدد
- سیر نگینی خرد شده :2 حبه
- پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده :1 عدد
- زیره و میخک :1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده : نصف پیمانه پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه :به اندازه لازم
طرز تهیه پلو زعفرانی با مرغ
ابتدا برنج را بشویید و به مدت چند ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.دقت کنید آب برنج به اندازه برنج کته ای باشد.
در این فاصله مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
پیاز دیگری را نگینی خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در روغن تفت دهید.
در حین تفت پیاز ، سیر، زیره و میخک را هم اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
بعد فلفل دلمه ای را به بقیه مواد اضافه کنید.
سپس مرغ پخته شده را بدون آب مرغ به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
برنج خیس داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و داخل آن مقداری زعفران و فلفل بریزید.
وقتی آب برنج تمام شد ، حرارت را کم کنید تا برنج بعد از 45 دقیقه دم بکشد.
![%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg](http://files.namnak.com/users/cook/aup/9503/6_pics/%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
نکات تکمیلی در مورد پلو زعفرانی
پلو زعفرانی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعتمیباشد .
پلو زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .