طرز تهیه “پلو زعفرانی” با مرغ ؛ ویژه میهمانی های شیک

  • شروع کننده موضوع *~SAEEDEH~*
  • بازدیدها 149
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*~SAEEDEH~*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/16
ارسالی ها
4,075
امتیاز واکنش
70,793
امتیاز
1,076
سن
21
طرز تهیه “پلو زعفرانی” با مرغ ؛ ویژه میهمانی های شیک
%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg

“پلو زعفرانی” این غذا از آن طرف مرز و کشور همسایه پاکستان آمده و حالا یکی از غذاهای رسمی مردم چابهار است. غذایی که در بیشتر مهمانی ها و جشن ها سرو می شود.

مواد لازم برای پلو زعفرانی
  • برنج :5 پیمانه
  • مرغ : 1 عدد
  • سیر نگینی خرد شده :2 حبه
  • پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده :1 عدد
  • زیره و میخک :1 قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده : نصف پیمانه پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به اندازه لازم
%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D9%85%D8%B2%D9%87.JPG

طرز تهیه پلو زعفرانی با مرغ

ابتدا برنج را بشویید و به مدت چند ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.دقت کنید آب برنج به اندازه برنج کته ای باشد.

در این فاصله مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.

پیاز دیگری را نگینی خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در روغن تفت دهید.

در حین تفت پیاز ، سیر، زیره و میخک را هم اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

بعد فلفل دلمه ای را به بقیه مواد اضافه کنید.

سپس مرغ پخته شده را بدون آب مرغ به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.

برنج خیس داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و داخل آن مقداری زعفران و فلفل بریزید.

وقتی آب برنج تمام شد ، حرارت را کم کنید تا برنج بعد از 45 دقیقه دم بکشد.

%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%B2%D8%B9%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg

نکات تکمیلی در مورد پلو زعفرانی
پلو زعفرانی جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعتمیباشد .
پلو زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا