کتلت مرغ🐔
مواد لازم:
سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد متوسط
سیب زمینی درشت: ۶ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه کتلت مرغ
مرحله اول
برای درست کردن این کباب شامی مرغ ابتدا سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان را با چرخ گوشت چرخ کنید یا در غذاساز پوره کنید. میتوانید مقداری چربی گوسفندی هم در صورت دلخواه به مرغ اضافه کرده و همراه با آن چرخ یا پوره کنید تا کتلت مرغ لطیفتر شود.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ سیب زمینیها را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیازها را هم درشت رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. تخم مرغ را هم روی مواد بشکنید و گوشت چرخ شده مرغ را اضافه کنید. تمام مواد را با دست خوب ورز دهید. آنقدر مواد کتلت را ورز دهید تا مایه یکدست و لطیف شود. زعفران دم کرده غلیظ و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله سوم
در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و با دست از مایه کتلت برای هر عدد کتلت به اندازه یک گردو بردارید، کف دست پهن کنید و با احتیاط در ماهیتابه بگذارید تا روی شعله ملایم گاز هر دو طرف کتلت سرخ شود.
مواد لازم:
سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد متوسط
سیب زمینی درشت: ۶ عدد
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه کتلت مرغ
مرحله اول
برای درست کردن این کباب شامی مرغ ابتدا سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان را با چرخ گوشت چرخ کنید یا در غذاساز پوره کنید. میتوانید مقداری چربی گوسفندی هم در صورت دلخواه به مرغ اضافه کرده و همراه با آن چرخ یا پوره کنید تا کتلت مرغ لطیفتر شود.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ سیب زمینیها را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیازها را هم درشت رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. تخم مرغ را هم روی مواد بشکنید و گوشت چرخ شده مرغ را اضافه کنید. تمام مواد را با دست خوب ورز دهید. آنقدر مواد کتلت را ورز دهید تا مایه یکدست و لطیف شود. زعفران دم کرده غلیظ و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله سوم
در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و با دست از مایه کتلت برای هر عدد کتلت به اندازه یک گردو بردارید، کف دست پهن کنید و با احتیاط در ماهیتابه بگذارید تا روی شعله ملایم گاز هر دو طرف کتلت سرخ شود.