- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
![ارمنی پلو ارمنی پلو](https://files.namnak.com/users/mn/aup/201611/9_pics/%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg)
طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ
برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کرده و بگذارید رنگ بیاندازد.
قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.
بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بالها را کف قابلمه بچینید.
کمی نمک و فلفل روی بالها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.
در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته شود، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.
![ارمنی پلو با بال مرغ ارمنی پلو با بال مرغ](https://files.namnak.com/users/mn/aup/201611/10_pics/%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
نکات تکمیلی در مورد ارمنی پلو