- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
اگر طرفدار انواع دلمه هستید، این سوپ خوشمزه با مواد دلمه را از دست ندهید. در این سوپ کلیه مواد دلمه فلفل دلمه ای با هم ترکیب می شوند و تبدیل به سوپی جدید و خوشمزه می شوند که طعمی بسیار دلچسب و هیجان انگیز دارد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1-قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و 2 قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.
2-فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
3-در قابلمه دیگری برنج را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
4-هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.
مواد لازم:
- گوشت چرخکرده 450 گرم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- پیاز خرد شده 1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 3/4 فنجان
- فلفل دلمه ای سبز خرد شده 3/4 فنجان
- گوجه خرد شده 400 گرم
- رب گوجه 1 فنجان
- آب گوشت 2 فنجان
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- برگ ریحان خشک شده 1/2 قاشق چایخوری
- پونه کوهی خشک شده 1/4 قاشق چایخوری
- برنج 1 فنجان
- پنیر چدار یا موزارلا برای تزیین( اختیاری)
- سیر خرد شده 2 حبه
طرز تهیه:
1-قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و 2 قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کند و قهوه ای شود.
2-فلفل دلمه ای سبز و قرمز، سیر و گوجه خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه، آب گوشت، جعفری خرد شده، ریحان و پونه خشک شده را داخل سوپ بریزید و اگر لازم است مجددا کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
3-در قابلمه دیگری برنج را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا برنج نرم شود سپس برنج را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
4-هر از گاهی سوپ را هم بزنید و اگر لازم است مقداری آب به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید، روی آن را با پنیر و جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.