مواد لازم
غلظت سس بر اساس نوع غذایی که با آن استفاده میشود تفاوت دارد. برای مخلوط کردن سس با ماکارونی مانند کتاب آشپزی/کاربونارا بهتر است سس رقیق باشد تا ماکارونی بهم نچسبد.
Making White sauce 1.jpg
کره را در ماهیتابه ریخته وقتی نصف آن ذوب شد آرد را اضافه کرده بهم میزنیم.
وقتی خوب با یکدیگر مخلوط شده و تمام آن کف کرد، شعله را خاموش میکنیم.
شیر (در صورت امکان یک قاشق غذاخوری از سوپ استاک مرغ) و برگ بو را افزوده با کفگیر ترجیحاً چوبی خوب بهم میزنیم. ماهیتابه را بر روی شعله قرار میدهیم تا حالت سس را بخود گرفته و کشدار شود. در آخر خامه (در صورت تمایل) و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
ترتیب نام مادهٔ غذایی مقدار توضیح
۱ کره ۶۰ گرم
۲ آرد ۴ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتری) یا ۳۶ گرم هر قاشق آرد ۹ گرم وزن دارد.
۳ شیر ۵۰۰ میلی لیتر
۴ استاک مرغ (سوپ مرغ آماده و بصورت قرص) یک چهارم یک قرص در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل شود در صورت امکان
۵ برگ بو یک برگ ضروری نیست
۶ خامه ۳ قاشق غذاخوری، ۴۵ گرم ضروری نیست. هر قاشق غذاخوری خامه ۱۵ گرم وزن دارد.
۷ نمک و فلفل به اندازه
طرز تهیه
۱. کره را در ماهیتابه ریخته وقتی نصف آن ذوب شد آرد را اضافه کرده بهم میزنیم. وقتی خوب با یکدیگر مخلوط شده و تمام آن کف کرد، شعله را خاموش میکنیم.
۲. شیر (در صورت امکان یک قاشق غذاخوری از سوپ استاک مرغ) و برگ بو را افزوده با کفگیر ترجیحاً چوبی خوب بهم میزنیم.خوب بهم میزنیم. ماهیتابه را بر روی شعله قرار میدهیم تا حالت سس را بخود گرفته و کشدار شود. شعله را خاموش میکنیم.
۳. در آخر خامه (در صورت تمایل) و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و بهم میزنیم. سس آماده است. غلظت سس بر اساس نوع غذا تفاوت دارد. در هنگام استفاده در غذاها برگ بو را خارج میکنیم.
دانلود رمان و کتاب های جدید