- عضویت
- 2017/06/19
- ارسالی ها
- 11
- امتیاز واکنش
- 2
- امتیاز
- 11
- سن
- 21
برای پختن این اش عدس و ماش را در قابلمه جدا میگذاریم بپزد.بعد از اینکار اش را با مقداری پیاز میگذاریم جداانه بپزد تا حدی که پوست ماش کمی کنده شود.سپس برنج را با پیاز داغ یه ماش اضافه مینیم بعد از اینکه برنج پخت کلم را تکه تکه میکنیم و به محلول اش ماش اضافه میکنیم و اش را میگذاریم تا بپزد و اش را خوب هم میزنیم تا ته نگیرد.بعد از اینکه اش پخت میتوانید با نعنا سرخ شده و پیاز داغ انرا مصرف بکنید....
اش یزدی ماش
مواد لازم برای 6 نفر:
ماش 500 گرم
برنج 50 گرم
عدس 50 گرم
پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط یک عدد
کلم برگ 200 گرم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه اش ماش:
عدس و ماش را در قابلمه جداگانه میگذاریم بپزد.سپس ماش را به همراه پیاز خرد کرده جداگانه می پزیم به حدی که کمی از پوست ا جدا شود.سپس برنج را به همراه پیاز سرخ شده به ماش اضافه میکنیم و وقتی که برنج پخت کلم خرد شده را نیز به غذا می افزاییم و میگذاریم اش با حرارت ملایم جا بیفتد و مرتب هم میزنیم ته نگیرد و وقتی که اش پخت اش را با نعنا داغ و پیاز سرخ شده تزئین میکنیم.
اش ماش یکی از غذاهای محلی استان یزد میباشد.امیدوارم که از اموزش این اش یزدی خوشتان بیاید.خداحافظ تا اموزش بعدی.
اش یزدی ماش
مواد لازم برای 6 نفر:
ماش 500 گرم
برنج 50 گرم
عدس 50 گرم
پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط یک عدد
کلم برگ 200 گرم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه اش ماش:
عدس و ماش را در قابلمه جداگانه میگذاریم بپزد.سپس ماش را به همراه پیاز خرد کرده جداگانه می پزیم به حدی که کمی از پوست ا جدا شود.سپس برنج را به همراه پیاز سرخ شده به ماش اضافه میکنیم و وقتی که برنج پخت کلم خرد شده را نیز به غذا می افزاییم و میگذاریم اش با حرارت ملایم جا بیفتد و مرتب هم میزنیم ته نگیرد و وقتی که اش پخت اش را با نعنا داغ و پیاز سرخ شده تزئین میکنیم.
اش ماش یکی از غذاهای محلی استان یزد میباشد.امیدوارم که از اموزش این اش یزدی خوشتان بیاید.خداحافظ تا اموزش بعدی.