طرز تهیه اش ماش برای 6 نفر.

farshad333

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/19
ارسالی ها
11
امتیاز واکنش
2
امتیاز
11
سن
21
برای پختن این اش عدس و ماش را در قابلمه جدا میگذاریم بپزد.بعد از اینکار اش را با مقداری پیاز میگذاریم جداانه بپزد تا حدی که پوست ماش کمی کنده شود.سپس برنج را با پیاز داغ یه ماش اضافه مینیم بعد از اینکه برنج پخت کلم را تکه تکه میکنیم و به محلول اش ماش اضافه میکنیم و اش را میگذاریم تا بپزد و اش را خوب هم میزنیم تا ته نگیرد.بعد از اینکه اش پخت میتوانید با نعنا سرخ شده و پیاز داغ انرا مصرف بکنید....

Please, ورود or عضویت to view URLs content!

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



اش یزدی ماش

مواد لازم برای 6 نفر:

ماش 500 گرم

برنج 50 گرم

عدس 50 گرم

پیاز داغ سه قاشق سوپخوری

پیاز متوسط یک عدد

کلم برگ 200 گرم

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه اش ماش:

عدس و ماش را در قابلمه جداگانه میگذاریم بپزد.سپس ماش را به همراه پیاز خرد کرده جداگانه می پزیم به حدی که کمی از پوست ا جدا شود.سپس برنج را به همراه پیاز سرخ شده به ماش اضافه میکنیم و وقتی که برنج پخت کلم خرد شده را نیز به غذا می افزاییم و میگذاریم اش با حرارت ملایم جا بیفتد و مرتب هم میزنیم ته نگیرد و وقتی که اش پخت اش را با نعنا داغ و پیاز سرخ شده تزئین میکنیم.



Please, ورود or عضویت to view URLs content!

Please, ورود or عضویت to view URLs content!



اش ماش یکی از غذاهای محلی استان یزد میباشد.امیدوارم که از اموزش این اش یزدی خوشتان بیاید.خداحافظ تا اموزش بعدی.
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا