طرز تهیه املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 409
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه املت قارچ را آماده کردهایم؛ امیدواریم این املت را آماده کرده و از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.

651599_522.jpg


مواد لازم



  • روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري

  • پياز سفيد،نگيني شده 1 عدد

  • قارچ دكمه اي،ورقه شده 250 گرم

  • برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه

  • پنير سوئيسي،به قطعات كوچك خرد شده ½ پیمانه

  • تخم مرغ 8 عدد

  • شير 2 الي 3 قاشق سوپخوري

  • نمك و فلفل تازه به ميزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با دماي 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود

2. در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و 15 الي 20 دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند

3.در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد

4. تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد

5. تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد

6. تابه را براي 20-25 دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.5 دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لـ*ـذت ببريد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا