2 لیوان آرد سفید * یا آرد جو برای افرادی که رژیم دارن
2 قاشق غذا خوری پودر چای سبز (ماچا)
300 گرم کره - رسیده به دمای اتاق
½ قاشق چایخوری نمک
60 گرم شکلات تخته ای سفید- خرد شده * اختیاری
1 لیوان شکر سفید
2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه :
2 قاشق غذا خوری پودر چای سبز (ماچا)
300 گرم کره - رسیده به دمای اتاق
½ قاشق چایخوری نمک
60 گرم شکلات تخته ای سفید- خرد شده * اختیاری
1 لیوان شکر سفید
2 عدد زرده تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه :
- ابتدا در ظرفی آرد را با پودر چای سبز مخلوط کرده و آن را 2 بار الک می کنیم.
- کره را با نمک در مخلوط کن ریخته و هم می زنیم تا بصورت کرم درآید، سپس شکر و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و باز مخلوط می کنیم تا کرم یکدست شود.
- مخلوط آرد و پودر چای سبز را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به صورت خمیر در آید.
- در این مرحله می توان در صورت نیاز تکه های شکلات سفید را نیز به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید.
- مواد را کمی ورز داده سپس به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را رول کرده و در سلفون پیچیده و می گذاریم تا حداقل دو ساعت در یخچال استراحت کند.( بهتر است مواد یک شب در یخچال بماند)
- بعد از استراحت خمیر مواد را از سلفون خارج کرده با چاقو به اندازه های دلخواه قطعه قطعه می کنیم.
- بیسکوییت ها می بایست به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد در فر بمانند تا به رنگ طلایی روشن درآیند.
- بیسکوییت چای سبز بدون شکلات سفید یکی از بهترین و سالمترین انواع بیسکوییت برای افراد دارای رژیم لاغری محسوب می شود.