غذای بین المللی طرز تهیه توفو(غذای لذیذ ژاپنی)

  • شروع کننده موضوع PaRiNaZ
  • بازدیدها 417
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

PaRiNaZ

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2013/12/24
ارسالی ها
458
امتیاز واکنش
183
امتیاز
211
محل سکونت
شمال ـ رامسر
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید.
توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.
مواد لازم:
• ۱ بسته ۴۰۰ گرمی توفوی سفت
• ۱ تا ۲ عدد تخم مرغ
• نیم فنجان نشاسته ذرت
• ۱ قاشق چایخوری پودر ۵ ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)
• نیم فنجان پودر سوخاری
• نمک
• روغن نباتی
دستور تهیه:
۱٫ توفو را به مکعب های ۱ اینچی (حدود ۲٫۵ سانتی) ببرید.
۲٫ یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.
۳٫ در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر ۵ ادویه را با هم مخلوط کنید.
۴٫ در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.
۵٫ حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.
۶٫ در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
۷٫ توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.
منبع : لقمه:AxPiX40:
 

برخی موضوعات مشابه

بالا