- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
روغن یا کره آب شده (( برای گوله کردن نارگیل)) کمی |
شیر عسلی 395گرم |
پودر نارگیل 2 + 1/4 فنجان |
شکلات نیمه تلخ 100گرم |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
159
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
شیرعسلی و2 فنجان پودر نارگیل رو در یک شیرجوش نچسب روی حرارت ملایم میذاریم .
4-5 دقیقه هم میزنیم و می پزیم تا چسبندگی پیدا کنه و از دیواره های ظرف جداشه.
حرارت را خاموش می کنیم و تا مخلوط هنوز داغ است اونو به صورت گوله های کوچیک درمیاریم.
برای اینکه به دستمن نچسبه کمی دستمون رو با کره یا روغن چرب می کنیم.
برای اینکه به دستمن نچسبه کمی دستمون رو با کره یا روغن چرب می کنیم.
شکلات رو در ظرف نشکن خورد می کنیم و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار می دیم و مرتب هم می زنیم تا شکلات آب بشه.
گلوله های نارگیل رو داخل شکلات آب شده می چرخونیم تا یک لایه شکلات دورش رو بگیره.
گلوله های شکلاتی رو روی کاغذ روغنی یا فویل آلومینبومی 20 دقیقه میذاریم تا استراحت کنه.
1/4 فنجان نارگیل باقیمانده رو روی توپهای شکلاتی می پاشیم.
[/BCOLOR]1/4 فنجان نارگیل باقیمانده رو روی توپهای شکلاتی می پاشیم.