دسر و مربا طرز تهیه توپ نارگیلی با روکش شکلاتی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 196
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
روغن یا کره آب شده (( برای گوله کردن نارگیل))
کمی
شیر عسلی
395گرم
پودر نارگیل
2 + 1/4 فنجان
شکلات نیمه تلخ
100گرم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
159
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
28734

شیرعسلی و2 فنجان پودر نارگیل رو در یک شیرجوش نچسب روی حرارت ملایم میذاریم .
28727

4-5 دقیقه هم میزنیم و می پزیم تا چسبندگی پیدا کنه و از دیواره های ظرف جداشه.
28728

حرارت را خاموش می کنیم و تا مخلوط هنوز داغ است اونو به صورت گوله های کوچیک درمیاریم.
برای اینکه به دستمن نچسبه کمی دستمون رو با کره یا روغن چرب می کنیم.
28729

شکلات رو در ظرف نشکن خورد می کنیم و روی یک قابلمه آب درحال جوشیدن قرار می دیم و مرتب هم می زنیم تا شکلات آب بشه.
28730

گلوله های نارگیل رو داخل شکلات آب شده می چرخونیم تا یک لایه شکلات دورش رو بگیره.
28732

گلوله های شکلاتی رو روی کاغذ روغنی یا فویل آلومینبومی 20 دقیقه میذاریم تا استراحت کنه.
1/4 فنجان نارگیل باقیمانده رو روی توپهای شکلاتی می پاشیم.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا