![fo1913.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1913.jpg)
مواد لازم :
سـ*ـینه مرغ | 2 عدد |
تخم مرغ | یک عدد |
کره | 80 گرم |
پنیر چدار | 200 گرم |
هویج | متوسط 4 عدد |
آرد سفید | یک لیوان |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشتها پهن و نازک شود، اما به اندازهای که گوشت پاره نشود.
هر سـ*ـینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
روی تکههای مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابهلای سـ*ـینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمههای آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، دلمهها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: