طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 141
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
italian1-pumpkin-smoothie1.jpg


دلمه کدو ایتالیایی، یک پیش غذای 10 دقیقه ای با مایکروفر
دلمه کدو ایتالیایی یک پیش غذای مخصوص گیاهخواران است که با اضافه کردن مرغ می تواند به یک غذای کامل تبدیل شود. این پیش غذا را به راحتی در عرض 10 دقیقه می توانید داخل میکروفرتان درست کنید.
یک دستور ساده و مقوی برای گیاهخوارانی که با تخم‌مرغ و لبنیات مشکلی ندارند. این خوراک می تواند در کنار انواع غذاهای گوشتی قرار بگیرد یا با اضافه کردن مرغ یا ماهی پخته و گریل شده تبدیل به یک غذای اصلی شود.

مواد لازم برای دلمه کدو ایتالیایی : برای 2 نفر
اسفناج ساطوری 100 گرم
بیسکویت کراکر خرد شده 1 عدد
پنیر موزارلای رنده شده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 3 حبه
شیر 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کدو سبز نصف کرده 4 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دلمه کدو ایتالیایی با مایکروفر :
سیر رنده شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک گرد با درپوش به مدت 30 ثانیه با توان 900 وات تفت دهید.
سپس روغن باقیمانده و اسفناج را اضافه کرده و 3 دقیقه با توان 600 وات تفت دهید. در بین پخت یک بار آن را هم زده و نمک و فلفل بزنید.
کدوها را با پوست نصف کرده و داخل آنها را تا آنجا که ممکن است خالی کنید.
بعد از سرد شدن مایه اسفناج پنیر را با آن مخلوط کنید و داخل کدوها بریزید.
کدوها را داخل یک بشقاب مناسب بچینید.
تخم مرغ را هم زده و با شیر و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی مواد داخل کدو بریزید.
بیسکویت خرد شده را با کره مخلوط کره و روی مواد بدهید.
دلمه ها را به مدت 6 دقیقه با روش پخت ترکیبی co4 با توان 360 وات و دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا روی آن برشته شود.

نکات ضروری:
در مرحله آخر ظرف را کمی چرب کنید.
کدوها را قبل پر کردن کمی نمک پاشیده و با روغن مایع چرب کنید.
قبل از مخلوط کردن اسفناج با پنیر در صورت آب دار بودن آن را فشار بدهید تا آب آن گرفته شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا