طرز تهیه متن جن

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 144
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :​
[/BCOLOR]

برای 2 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گردو
200گرم
مرغ (سـ*ـینه)
61.png
1قطعه
قیصی
12عدد
كشمش
150گرم
رب انار
2قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی
3قاشق غذاخوری
گلپر
به میزان لازم
نمك
به میزان لازم
فلفل
به میزان لازم
زردچوبه
به میزان لازم
پیاز (سرخ شده)
65.png
3قاشق غذاخوری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3005


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]


در ظرفی مناسب ابتدا گردو را آسیاب كرده و میساییم تا كاملا نرم و یك دست شود. سپس به همراه رب انار، نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ كمی تفت میدهیم و با یك استكان آب اجازه میدهیم مواد بجوشند تا گردو به روغن بیفتد. بعد از 15 دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا بجوشد. بعد از یك ساعت، تكه‌های مرغ را از قابلمه خارج كرده، پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی قیصی و كشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه می‌ریزیم. زمانی كه گردو كمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش می‌افزاییم. پس از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بر می‌داریم. این خورش در كاسه‌های یك نفره سرو می‌شود.

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]


1)این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه می‌شود.
2)بهتر است رب انار شما ترش باشد.
3)این خورش را با برنج كته سرو كنید.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا