- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]
در ظرفی مناسب ابتدا گردو را آسیاب كرده و میساییم تا كاملا نرم و یك دست شود. سپس به همراه رب انار، نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ كمی تفت میدهیم و با یك استكان آب اجازه میدهیم مواد بجوشند تا گردو به روغن بیفتد. بعد از 15 دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد. بعد از یك ساعت، تكههای مرغ را از قابلمه خارج كرده، پیازداغ، رب گوجهفرنگی قیصی و كشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه میریزیم. زمانی كه گردو كمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش میافزاییم. پس از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بر میداریم. این خورش در كاسههای یك نفره سرو میشود.
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]
1)این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه میشود.
2)بهتر است رب انار شما ترش باشد.
3)این خورش را با برنج كته سرو كنید.[/BCOLOR]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]برای 2 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گردو 200گرم |
مرغ (سـ*ـینه)
1قطعه |
قیصی 12عدد |
كشمش 150گرم |
رب انار 2قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی 3قاشق غذاخوری |
گلپر به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
زردچوبه به میزان لازم |
پیاز (سرخ شده)
3قاشق غذاخوری |
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه: [/BCOLOR]
در ظرفی مناسب ابتدا گردو را آسیاب كرده و میساییم تا كاملا نرم و یك دست شود. سپس به همراه رب انار، نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ كمی تفت میدهیم و با یك استكان آب اجازه میدهیم مواد بجوشند تا گردو به روغن بیفتد. بعد از 15 دقیقه، دو لیوان آب سرد داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد. بعد از یك ساعت، تكههای مرغ را از قابلمه خارج كرده، پیازداغ، رب گوجهفرنگی قیصی و كشمش را به همراه دو لیوان آب سرد درون قابلمه میریزیم. زمانی كه گردو كمی سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش میافزاییم. پس از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بر میداریم. این خورش در كاسههای یك نفره سرو میشود.
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]نكات:[/BCOLOR]
1)این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه میشود.
2)بهتر است رب انار شما ترش باشد.
3)این خورش را با برنج كته سرو كنید.[/BCOLOR]