طرز تهیه مرغ با سس پرتقال به ۲ روش

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طرز تهیه مرغ با سس پرتقال زعفرانی

مواد لازم (برای ۵ نفر)
مرغ
۲ کیلوگرم
آب پرتقال طبیعی۲ لیوان
کره۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
دم‌کرده زعفران۱ قاشق سوپ‌خوری
دارچینبه دلخواه​
زمان لازم برای پخت غذا: ۱ ساعت
دستور تهیه

  • در قدم اول تکه‌های مرغ را با کره سرخ کرده و کمی نمک، فلفل و زعفران به آن بزنید.
  • پس از این مرحله آب پرتقال را به مرغ اضافه کرده تا روی مرغ‌ها را بگیرد. (مقدار آب پرتقال اگر کم باشد زود تبخیر شده و اگر زیاد باشد در پایان سس غلیظی برای مرغ حاصل نمی‌شود؛ پس توجه کنید که آب پرتقال کم یا زیاد نشود).
  • پس از اینکه به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت مرغ‌ها در آب پرتقال جوشید، خوراک مرغ شما پخته است. (حرارت باید بسیار ملایم باشد.)
  • مرغ‌ها را در یک دیس چیده و مقداری از سس باقی‌مانده را روی آن بریزید.
  • خوراک مرغ را می‌توانید به تنهایی یا با پلو میل کنید.
نوش جان ...

274025_138.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    طرز تهیه مرغ با سس پرتقال مجلسی

    مواد لازم (برای ۴ نفر)
    سـ*ـینه مرغ بدون پوست و استخوان
    ۲ عدد نگینی خرد شده
    آرد سفید۱ پیمانه
    نمک و فلفل ¼ قاشق چای‌خوری از هر کدام
    روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای سس
    آب
    یک و نیم لیوان
    آب پرتقال۲ قاشق غذاخوری
    آبلیمو تازهیک چهارم پیمانه
    سرکه برنج یک سوم پیمانه
    سس سویا دو و نیم قاشق غذاخوری
    پوست پرتقال رنده‌شده ۱ قاشق غذاخوری
    شکر قهوه‌ای یا سفید۱ پیمانه
    سیر رنده‌شدهنصف قاشق چای‌خوری
    پیازچه خردشده ۲ قاشق غذاخوری
    دانه فلفل قرمزیک چهارم قاشق چای‌خوری
    زنجبیل تازه رنده‌شدهنصف قاشق مرباخوری​

    زمان لازم برای پخت غذا: ۱ ساعت

    طرز تهیه

    • ابتدا باید سس پرتقال را درست کنید؛ برای تهیه سس آب، آبلیمو، سرکه برنج، آب پرتقال و سس سویا را در یک قابلمه ریخته و آن را روی شعله قرار دهید.
    • سپس شکر قهوه‌ای، پوست پرتقال، زنجبیل، سیر، پیازخردشده و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
    • صبر کنید تا سس به جوش آید و یک قل بخورد؛ سپس حرارت را خاموش کرده تا کمی خنک شود.
    • اکنون تکه‌های مرغ را درون یک ظرف قرار دهید؛ یک پیمانه از سس خنک‌شده را به آن اضافه کنید؛ در ظرف را بسته و آن را دو ساعت در یخچال بگذارید.
    • در یک ظرف دیگر آرد، نمک و فلفل را مخلوط کرده و پس از دو ساعت مرغ خوابانده شده در سس را به آن انتقال دهید و خوب تکان دهید.
    • اکنون روغن زیتون را در یک تابه بریزید تا داغ شود؛ سپس مرغ‌ها را در تابه ریخته و هر دو طرف آن‌ها را خوب سرخ کنید.
    • مرغ‌های سرخ شده را روی دستمال روغن‌گیر قرار داده تا روغن‌ اضافی آن گرفته شود.
    • باقی‌مانده سس‌ها را در تابه دیگری ریخته، روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. سپس مرغ‌ها را به آن اضافه کنید تا چند قل بخورد.
    • مرغ با سس پرتقال شما آماده سرو است؛ می‌توانید آن را با تکه‌های پرتقال تزئین کنید.
    نوش جان ...

    274040_625.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا