طرز تهیه مرنگ اسپرسو شکلاتی

  • شروع کننده موضوع *گیسو*
  • بازدیدها 256
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*گیسو*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
717
امتیاز واکنش
1,592
امتیاز
391
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم :
سفیده تخم مرغ (با دمای اتاق)2 عدد
وانیل1 قاشق چای خوری
اسپرسو (پودر اسپرسو فوری) 1 قاشق چای خوری
نمک1/4 قاشق چای خوری
کرم تارتار 1/16 قاشق چای خوری
شکر115 گرم
شکلات گرم (خرد شده)


طرز تهیه :
فر رو روی 93 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
سفیده تخم مرغ، وانیل، پودر اسپرسو، نمک و کرم تارتار رو با همزن برقی (دور متوسط) میزنیم تا فرم بگیره و جای پره های همزن روی سفیده بمونه. کم کم با قاشق شکر رو اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم تا سفیده فرم گرفته و حالت براق داشته باشه.
مرنگ آماده شده و حالا به اندازه یک قاشق غذاخوری پر از مرنگ توپک های کوچیک با فاصله 3 سانتیمتری از هم، تو سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشوندیم میذارم و حدودا 2 ساعت تو فر قرار میدیم.
حالا فر رو خاموش کرده و درش رو به اندازه 1/5 سانتیمتر باز میذاریم و اجازه میدیم مرنگها به همین صورت بمدت 1 ساعت تو فر باقی بمونن. سپس سینی فر رو بیرون میاریم و مرنگ ها رو با کاغذ روغنی به سطح مورد نظرمون منتقل میکنیم تا کاملا خنک بشن.
شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه.
بعد از اینکه مرنگها خنک شدن از کاغذ روغنی جداشون میکنیم و نیمی از هر مرنگ رو توی شکلات مایع که از قبل آماده کردیم فرو میبریم و نگه میداریم تا شکلات اضافی از سطح مرنگ چکه کنه و بریزه.
مرنگ های شکلاتی رو روی کاغذ روغنی قرار میدیم (بطوریکه سطح شکلات دار بالا باشه) و 25 تا 30 دقیقه توی یخچال میذاریم تا شکلات فرم بگیره. مرنگ های شکلاتیمون آماده سرو هستن.

نکته:
* از این مقدار مواد اولیه حدودا 24 مرنگ شکلاتی بدست میاد.
* این مرنگ ها تو ظرف دربسته با دمای اتاق تا 3 روز قابلیت نگهداری دارن.
منبع : sooran.com
 

برخی موضوعات مشابه

بالا