مواد لازم برای مرنگ پسته ای
سفیده تخم مرغ 6 عدد (1 پیمانه)
شکر 2 پیمانه
پسته خرد شده 1 پیمانه
کرم تارتار ½ قاشق چای خوری
وانیل ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه مرنگ پسته ای
فر را با دمای 225 درجه فارنهایت (107 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سفیده تخم مرغ ها و کرم تارتار را در کاسه تمیز مخلوط کن رومیزی بریزید. با سرعت بالا با سر همزن بزنید تا سفیده ها کامل کف کنند. وقتی مخلوط کن با سرعت نسبتاً بالا روشن است شکر را آهسته اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه بزنید تا موج های سفت شکل بگیرد. وانیل و نصف پیمانه پسته خرد شده را اضافه کنید و 10 ثانیه با سرعت زیاد بزنید تا مخلوط شوند.
خمیر را داخل یک قیف بریزید و خمیر را به شکل توده هایی هم اندازه روی 2 سینی فر که کف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده است بریزید. بین مرینگو ها 2.5 تا 5 سانتی متر فاصله بگذارید. نصف پیمانه پسته خرد شده را روی آنها بپاشید.
دو ساعت در فر بپزید. وقتی خنک شدند، مرینگویها را تا زمانی که می خواهید آن را سرو نمایید در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. برای مرینگوی ساده، دستور فوق را دنبال کنید فقط پسته را حذف کنید.
سفیده تخم مرغ 6 عدد (1 پیمانه)
شکر 2 پیمانه
پسته خرد شده 1 پیمانه
کرم تارتار ½ قاشق چای خوری
وانیل ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه مرنگ پسته ای
فر را با دمای 225 درجه فارنهایت (107 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سفیده تخم مرغ ها و کرم تارتار را در کاسه تمیز مخلوط کن رومیزی بریزید. با سرعت بالا با سر همزن بزنید تا سفیده ها کامل کف کنند. وقتی مخلوط کن با سرعت نسبتاً بالا روشن است شکر را آهسته اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه بزنید تا موج های سفت شکل بگیرد. وانیل و نصف پیمانه پسته خرد شده را اضافه کنید و 10 ثانیه با سرعت زیاد بزنید تا مخلوط شوند.
خمیر را داخل یک قیف بریزید و خمیر را به شکل توده هایی هم اندازه روی 2 سینی فر که کف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده است بریزید. بین مرینگو ها 2.5 تا 5 سانتی متر فاصله بگذارید. نصف پیمانه پسته خرد شده را روی آنها بپاشید.
دو ساعت در فر بپزید. وقتی خنک شدند، مرینگویها را تا زمانی که می خواهید آن را سرو نمایید در ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. برای مرینگوی ساده، دستور فوق را دنبال کنید فقط پسته را حذف کنید.
![%D9%85%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg](http://files.namnak.com/users/mn/aup/9504/712_pics/%D9%85%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg)