قبل از هر کاری برای تهیه این دسر خوشمزه و زیبا لازم است به چندین نکته توجه شود. نکاتی را که باید در تهیه ی دسر کرم موس بیسکویتی گفته شود این است که برای این که کرم دو رنگ شود آن را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم. در یکی نسکافه میزنیم. و مسأله ای که در اینجا مهمه این هستش که چطوری رنگها رو روی هم قرار بدیم اول یکی از رنگها رو تو ضرف یا قالب مورد نظرمون میریزیم و بعد میذاریم تو یخچال تا یکم خودشو بگیره تا حدی که چسبندیگی داشته باشه میذاریمش و بعد رنگ بعدی رو روش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا به طور کامل ببنده. و اما مواد لازم و ظرز تهیه:
مواد لارم:
خامه صبحانه: ۱ پاکت
پنیر خامه ای: 200 گرم
شیر: 360 میلی لیتر
بیسکوییت وانیلی یا ساده: 1 و ۱/۲ پیمانه
پودر قند: 1 پیمانه
وانیل: 1/4 قاشق چ خ
پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غ سر پر
آب: 1/4 پیمانه
طرز تهیه کرم موس بیسکوییتی:
ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و اجازه دهید اسفنجی بشه بعد به روش بن ماری حلش کنید و کنار بذارید.
خامه پودر قند پنیر و وانیل را با همزن هم بزنید تا کامل یک دست و سبک بشه.
شیر رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
ژلاتین سرد شده و پودر بیسکوییت رو اضافه کرده و هم بزنید تو این قسمت میتونید یکم پودر گردو به صورت دلخواه بریزید.
مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال بذارید.
میتونین با سس شکلاتی سروش کنین مکمل خوبی در کنار هم هستند.
مواد لارم:
خامه صبحانه: ۱ پاکت
پنیر خامه ای: 200 گرم
شیر: 360 میلی لیتر
بیسکوییت وانیلی یا ساده: 1 و ۱/۲ پیمانه
پودر قند: 1 پیمانه
وانیل: 1/4 قاشق چ خ
پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غ سر پر
آب: 1/4 پیمانه
طرز تهیه کرم موس بیسکوییتی:
ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و اجازه دهید اسفنجی بشه بعد به روش بن ماری حلش کنید و کنار بذارید.
خامه پودر قند پنیر و وانیل را با همزن هم بزنید تا کامل یک دست و سبک بشه.
شیر رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
ژلاتین سرد شده و پودر بیسکوییت رو اضافه کرده و هم بزنید تو این قسمت میتونید یکم پودر گردو به صورت دلخواه بریزید.
مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال بذارید.
میتونین با سس شکلاتی سروش کنین مکمل خوبی در کنار هم هستند.